Emlékek

Terrortámadás a kaszinóban: 9 percen múlt a TV2 sztárjának élete

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.02.24.

Felszakadtak a régi sebek! Kocsis Alexandra sokkoló részleteket árult el a Borsnak arról a napról, amikor Manilában a halál torkából menekült meg. A sportoló ma is nehezen hiszi el, hogy 9 percen múlt az élete.

Borzasztó részleteket osztott meg arról a napról Kocsis Alexandra, amikor túlélte a terrortámadást Manilában. A TV2 sztárja egy angolórán kapott feladat hatására emlékezett vissza életének legmegrázóbb élményére. A múltidézés pedig annyira megviselte, hogy eldöntötte, könnyít a lelkén és a nyilvánosság előtt is elmeséli történetét.

– 6 éve, egy túlélőshow forgatása után utaztam volna haza Magyarországra, előtte azonban még meg kellett állnunk Manilában. Volt egy kis időnk a repülő indulásáig, amit egy hotelben töltöttünk. Nem tudtam aludni, ezért éjfél körül átmentem a szemben lévő hotelbe, hogy wifit keressek. Ami a szemben lévő kaszinóban volt, s ha már ott voltam, beültem játszani is és közben felhívtam anyukámat. A játék közben kérlelt, hogy éjszaka már ne mászkáljak és menjek inkább vissza a hotelbe – mesélte Alexandra, aki nem is sejtette, hogy a következő percekben az egész élete megváltozik.

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 1 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #iamsurvivor #thanksgod #thanksmom ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

Amint visszatért a szobájába, hangzavart, kiabálást és lövéseket hallott. Alexandra azt hitte, hogy valamilyen buli kezdődött és elindult lefelé. Amikor leért a szálloda halljába, sokkoló látvány fogadta. Véres arcok, rémült emberek voltak mindenhol.

A recepcióstól megkérdeztem, hogy mi történt, mert az utcán rendőröket, kommandósokat és páncélos járműveket láttam. A recepciónál pedig rengeteg véres ember volt. Ekkor világosított fel a hotel dolgozója, hogy valaki abban a kaszinóban lövöldözött, ahol 9 perccel korábban én is jártam. A sérültek között ott volt az egyik fiú is, akinek a kaszinóban átadtam a helyem, amikor én elindultam vissza. Ő mesélte el, hogy a barátai nem élték túl a merényletet

 – emlékezett vissza Alexandra, akiben akkor tudatosult, hogy mekkora szerencséje volt és, milyen jól tette, hogy nem makacskodott, hanem hallgatott édesanyja szavára.

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 2 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #survivor #thanksmom #thanksgod ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

Azt hittem, hogy a túlélőműsor után már nem történhet velem semmi baj, de hátborzongató a tudat, hogy csak egy hajszálon múlt az életem. Az események hatására egy korábbi rémálmom is visszatért, ami még sokáig gyötört – mesélte az egykori exatlonos, aki soha nem fogja elfelejteni az átélt borzalmat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek