SZÜLETÉSNAP

Szulák Andrea: Gyűlölöm a születésnapokat, amióta elhunyt az édesanyám!

D.G.

Létrehozva: 2023.02.10.

Igazi ünnepi hangulat kerekedett szerdán a Játékszínben, ahol a színpadon, a Menopauza előadás végén hatalmas tortával lepték meg a születésnapos Szulák Andreát. A köszöntéshez a nézők is csatlakoztak, akik vastapssal és örömujjongásokkal fejezték ki szeretetüket a Máté Péter-díjas művésznő felé. A vidám hangulatú ünneplés közben az is kiderült: Szulák Andrea 20 éves.

A közönség állva tapsolt

Nem mindennapi élményben volt részük azoknak, akik szerda esti programnak a Menopauza című előadást választották a Játékszínben. Már eleve szerencsésnek érezhették magukat, mert akkora az érdeklődés a tabudöntögető darabra, hogy szinte lehetetlen rá jegyet kapni. Na, de szerdán az ellenállhatatlan humorú előadás végén, hatalmas, személyre szóló tortát gurítottak be egy gyönyörű virágcsokor kíséretében a színpadra, az éppen aznap 59. születésnapját ünneplő Szulák Andreának. A közönség állva tapsolt, ujjongott, le sem akarta engedni a meghatódott művésznőt a színpadról. Amikor pedig az ünnepelt elmesélte, hogy 20 éves, nagyot nevetett mindenki.

Igen, ott a Játékszínben 20 éves vagyok, 20 éve játszom ott és még mindig nagyon szeretem, nagyon szép emlékek kötődnek ide

 – mondta a Borsnak Szulák Andrea. – Amikor Várnai Péter begurította a gyönyörű tortát és Márkus Mihály megjelent a virággal (Bank Tamás külföldi távolléte miatt ő adta át az igazgató jókívánságait és a virágcsokrot – a szerk.), nagyon meglepődtem. Nem számítottam rá, nagyon meghatódtam. A Menopauza előadást nagyon szeretjük, szeretem játszani, a közönség mindig megünnepel bennünket a végén. Azért sem szeretem a születésnapi ünneplést, mert nekem a koncertjeim, a színpadi előadások jelentik az ünneplést.

Menopauza Játékszín
Dívák a színpadon, kollégái is felköszöntötték a születésnapos Szulák Andreát Fotó: Játékszín
Játékszín Szulák
Állva ünnepelte a közönség Fotó: Játékszín
Szulák szülinapi torta
Ezzel a hatalmas tortával lepték meg a művésznőt Fotó: Játékszín
Szulák Andrea szülinap
Pezsgővel koccintottak az előadás után a dívák Fotó: Játékszín

„Együtt koccintottunk

A fantasztikus hangulatú előadás után a színház aulájában folytatódott az ünneplés.

Gyűlölöm a születésnapokat, addig szerettem, amíg édesanyám élt – folytatta érdeklődésünkre a művésznő. – Természetesen a lányom, Rozina fel szokott köszönteni. A barátaim pedig eljöttek megnézni a Menopauzát és utána együtt koccintottunk. Így volt jó ez a nap, mindennel együtt.

– összegezte Szulák Andrea.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek