FOGYÁS

Elszabadultak az indulatok Tolvai Reni fotója alatt: „De Csobot Adélra megvolt a rosszindulatú megjegyzés”

DrCell

Létrehozva: 2023.02.08.

Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment keresztül és ezt a rajongóinak is büszkén mutatta meg. Ám nem csak gratulációkat kapott...

Reni az Instagram-oldalára feltöltött két fotót, az egyiken a karantén előtti állapota látható, amelyen még súlyfelesleggel küzdött, a másik pedig a jelenlegi alakja. A saját bevallása szerint a bezártság csak tovább rontott a helyzeten. Ahogy 2020 tavaszán sokan, ő is beleesett abba a hibába, hogy magával ragadta az otthoni főzőcskézés varázsa, ami miatt újabb és újabb kilók kúsztak fel rá

Reni 1 évvel később eldöntötte, változtat az evési szokásain és teljes életmódváltásba kezdett. Mindössze 7 hónap leforgása alatt 17 kilótól szabadult meg, majd nemrégiben elárulta, ma már 23 kilogrammal mutat kevesebbet a mérleg. Akadt, aki úgy gondolta, tiltott szereknek köszönheti a sikert.
A nagy fogyás láttán minden rajongójának leesett az álla, igaz, volt, aki elárulta, súlyfelesleggel is ugyanolyan vonzó nőnek tartotta. A kommentelő úgy fogalmazott, nem volt gáz előtte, mire Reni kissé kifakadt és gyakorlatilag minden 50 év feletti nőtt megsértett.

Valóban nem gáz egy 50 éves testében élni egy huszonéves lánynak

 - vetette oda Reni, ám ezt egy nő zokon vette.

Szerintem nem korfüggő, én 53 éves vagyok és nem cserélnék senkivel!!

 - tudatta az énekesnővel, arra utalva, hogy nem kellene minden, vele egykorú nőt egy kalap alá venni.

Nem kap esélyt

Megint más úgy gondolja, túlságosan nagy hangsúlyt fektet a külsejére és ennél sokkal fontosabb lenne, hogy a karrierjére irányítsa a fókuszt.

A zenéid kellene hogy reklámozd, nem a fogyást. Annyira mellőzve vagy, mintha nem is lennél. De Csobot Adélra megvolt a rosszindulatú megjegyzés. Énekel, táncol, színházba játszik, filmezik. Addig amíg te a testeddel vagy el.

Az énekesnő őszintén reagált erre a tanácsra és elmondta, mi áll annak a hátterében, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem lehet őt látni a televízió képernyőjén, hiszen az utóbbi időben úgy tűnt, teljesen eltávolodott a műsorokban való szerepléstől.

Nem mindenki kap esélyt sajnos abban amit szeretne, sosem tettem megjegyzést, főleg rosszindulatút, senkire, én az vagyok, aki örül más sikerének, illetve azt gondolom hogy mindenkinek máskor jön el az ideje. A posztom célja pedig nem az átalakulásommal haknizás, hanem az, hogy tudok és szeretnék másoknak is segíteni, annak ellenére, hogy nekem senki nem segített semmiben

 - mondta el a véleményét az énekesnő, akinek a posztja láttán sokan kíváncsiak arra, hogy vajon milyen módszerrel fogyott és hogyan tudna segíteni azoknak, akik ezek után hozzá fordulnak.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek