9 millió

Folytatódik Zámbó Jimmy-botrány: "Nem hiszem, hogy édesapámnak pénzre lett volna szüksége"

Cs.G:

Létrehozva: 2023.01.19.

Módosítva: 2023.01.20.

Folytatódik a botrány: Zámbó Jimmy január 20-án lenne 65 éves, ám halála után 22 évvel sem csitulnak az indulatok. A Király sorozat is elég sok vihart kavart mostanában, de legalább ugyanennyit Delhusa kijelentése, miszerint nagyobb összeget adott át az énekesnek. Most kiderült az összeg is: 9 millió forintról van szó.

Folytatódik a botrány! Zámbó Jimmy január 20-án lenne 65 éves, ám halála után 22 évvel sem csitulnak az indulatok. A Király sorozat is elég sok vihart kavart mostanában, amely felvállalva fikciós elemekkel és hazugságokkal színezte ki a legendás énekes életét. 

„Soha nem hallotta senki”

Egyre többen állnak elő a maguk Jimmy-történetével. Így tett Delhusa Gjon is, aki azt nyilatkozta, hogy Zámbó egy nagyobb összeggel tartozik neki. Állítása szerint Jimmy a halála előtt pár nappal elment hozzá, hogy pénzt kérjen "egy Merdzsóra és egy lakásra, amit valami Berninek kell vennie" – idézte fel az énekes a néhai sztár szavait. Delhusa oda is adott egy nagyobb összeget, amit – tekintve, hogy nem sokkal később a Király váratlanul elhunyt – soha nem látott viszont. 

Megszólalt Delhusa Gjon.
Delhusa állítólag 9 milliót adott Jimmynek  Fotó: Bors

Valljuk be, hogy nagyon furcsa ez a történet, mert soha nem hallotta senki

 – vezette fel Bochkor Gábor a Retro Rádió műsorában Zámbó Krisztiánt, Zámbó Jimmy legidősebb fiát, aki szeretné megvédeni édesapja emlékét, és a kijelentései miatt a napokban előbb felhívta, majd hazug embernek nevezte Delhusa Djont.

Zámbó Krisztián, Zámbó Jimmy, Fotó: YouTube, MTI
Zámbó Krisztián szerint Delhusa hazudik  Fotó: YouTube, MTI

9 millió forintot adott Delhusa Jimmynek?

Az én véleményem szerint hazudik a Delhusa Gjon. Nem értem, hogy 23 évvel később mi volt a célja azzal, hogy előrukkolt ezzel a sztorival. Felhívtam és meghallgattam az ő verzióját. Azt tudni kell, hogy édesapám a halála előtt két Budapest Sportcsarnokot töltött meg, két évada volt az RTL Klubon, és minden héten járt koncertezni sportcsarnokokba, bejárta Erdélyt, a Felvidéket és Magyarországot. El kell, hogy mondjam, hogy miután elhunyt, mi, a család sok-sok évre nagyon sok pénzt örököltünk meg. Nem tudom elképzelni, hogy pénzre lett volna szüksége – hangsúlyozta Zámbó Krisztián, aki Bochkor Gábor azon kérdésére, hogy mit mondott neki telefonon Delhusa Gjon elmondta:

– Éjfélkor ment oda apukám, állítólag ittas állapotban, és bekopogott hozzá, hogy neki most kell előleg. Azt mondta Gjoni, hogy akkoriban nehezen ment édesapámnak, ami nem igaz. Ráadásul emlékszem rá, amikor akkor karácsonykor édesapám megkérdezte feleségét, Editet, hogy mennyi pénz van a páncélszekrényben. Azt mondta, hogy 3-4 millió. 

Gjoni azt mesélte nekem, hogy 9 milliót adott édesapámnak, mert annyi volt a páncélszekrényben, de ezt nem kérné vissza, mivel ezt úgy tudta kompenzálni, hogy édesapám halála után kiadta a közös dalukat is tartalmazó lemezt. Azt a lemezt, amelyre ígértet tett az emlékműsoron az embereknek, hogy soha, sehol nem fogja kiadni

 – fogalmazott Zámbó Jimmy legidősebb fia, aki azt sem érti, hogy amikor volt a hagyatéki tárgyalás, akkor miért nem jelent meg Delhusa Gjon, hogy neki van egy szerződése – fűzte hozzá Zámbó Krisztián a Retro Rádió reggeli műsorában.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek