Pletyka

Több, mint barátság: Újra szerelmes Szabó Zsófi?

Bors

Létrehozva: 2023.01.24.

Módosítva: 2023.01.25.

Egyre biztosabb alapokon nyugszik a rajongók teóriája, miszerint az egyik kollégájába szeretett bele Szabó Zsófi.

Nem meglepő, hogy a botrányoktól hangos tavalyi éve után idén nyugalomra vágyna Szabó Zsófi. A műsorvezető átértékelte a dolgokat, ennek fényében pedig azt a döntést hozta, hogy jobban érzi magát szingliként, mint kapcsolatban, ám a legújabb pletykák után elgondolkozunk, hogy helytálló-e a kijelentése. 

Szabó Zsófi szíve újra foglalt?  Fotó: Szabolcs László)

Több, mint munkakapcsolat?

Szabó Zsófit és Miller Dávidot már többször is szóba hozták egymással, a kommentelők előszeretettel boronálják össze a két műsorvezetőt. Tény, hogy láthatóan jól működik köztük a kémia, ráadásul most újabb találgatásra is okot adtak. Instagram-oldalukon megosztottak jó pár közös fotót, melyek mindegyikéhez egy-egy szívecskét biggyesztettek – szúrta ki a Ripost. Ez már alapjában elég ahhoz, hogy beindítsa a rajongók fantáziáját, azonban nem szabad elfeledkeznünk Zsófi kijelentéséről sem, miszerint:

Az az újévi fogadalmam, hogy véletlenül se legyek szerelmes!

Jelen esetben vagy megszegi fogadalmát a csinos tévés, vagy kitart elgondolása mellett, és a továbbiakban is csak barátként tekint sármos kollégájára. Bár az sem vitás, hogy a rajongók elképzelésének van némi alapja, hiszen azonfelül, hogy a két műsorvezető rendszerint csipkelődik egymással és izzik köztük a levegő, mindketten szinglik is.

Szívecskével üzenget egymásnak Szabó Zsófi és Miller Dávid  Fotó: Miller Dávid / Instagram

Esküvő helyett szakítás

Mesébe illőnek indult Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, ám az eljegyzésük után elszabadult a pokol. Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy külön utakon folytatják, a miértekre azonban nem akartak kitérni. Nem kellett viszont sokat várni, hogy napvilágot lássanak a részletek, melyek valósággal sokkolták a közvéleményt. Ha lehet hinni a pletykáknak, komoly vitáik voltak, amíg végül feladták a küzdelmet.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek