Kitárulkozás

Szabó Zsófi megtörte a csendet: Elismerte, hogy bántalmazta őt Shane Tusup

Létrehozva: 2022.07.24.

Mérő Vera jogvédő egy nyilvános posztban fejtette ki, hogy a színésznőt támogatni és elismerni kell azért, mert képes volt kilépni egy bántalmazó kapcsolatból, nem beszólni neki, hogy milyen béna, hogy nem talál egy normális párt magának. Szabó Zsófi ezt az írást osztotta és köszönte meg.

Nagy port kavart májusban, amikor kiderült, hogy egyik pillanatról a másikra Szabó Zsófi felbontotta a jegyességét Shane Tusuppal. A szakítás okairól egyik fél sem beszélt, de hamar kiderült, hogy nem pusztán arról volt szó, hogy kihűlt a szerelmük, hanem egy nagyon durva veszekedés vezetett oda, hogy a színésznő azonnal menekülőre fogta. 

Szabó Zsófi/Shane
Amikor összejöttek, még minden szépnek tűnt, bár sokan féltették Zsófit az amerikaitól

A Bors birtokába jutott információk szerint Tusup és Zsófi egy apróságon kapott össze, amit az indulatait híresen nehezen kontrolláló úszóedző rosszul kezelt, ordítozásba majd a fizikai erőszakhoz nagyon közeli állapotba került, a színésznőt bezárta egy szobába, aki ettől pánikrohamot kapott. Lapunk kiderítette azt is, hogy Zsófi az édesanyját hívta segítségül, aki perceken belül a házhoz ért, aki felé ekkor Tusup fenyegetőleg lépett fel…. Felé rohant, az utolsó percben azonban megállt. A két nő haladéktalanul elhagyta a házat, Zsófi pedig nem ad több lehetőséget a vehemens amerikainak a békülésre. 

Shane Tusup gyakran viselkedik indulatosan
Nehezen kontrollálja az indulatai az edző Fotó: Nemzeti Sport

A szakításuk után rengeteg becsmérlő és bántó komment érkezett a színésznő közösségi oldalaira, sokan felrótták neki, hogy milyen szerencsétlen, hogy nem tud egy normális férfit találni, hogy neki senki sem elég jó, sőt azt is megkapta, hogy majd pár hét múlva biztosan megint nagyon szerelmes lesz egy híres férfibe, szóval nem is kell komolyan venni ezt a magánéletében történt változást. 

Mivel Szabó Zsófi sehol sem szólalt meg a témában, kevesen voltak, akik kellőképpen komolyan vették a történteket, akik felismerték, hogy a színésznő egy bántalmazó kapcsolatból menekült el, amiért elismerést de minimum támogatást érdekel.

Mérő Vera kellő empátiával írt most egy posztot arról, hogy tulajdonképpen mi is történt a szemünk előtt, és vajon miért nem képes a társadalmunk felismerni az árulkodó jeleket. 

„Esküszöm, nem a témát akarom habosítani, de Anyakivan kommentje a tegnapi poszt alatt olyasmi, ami a konkrét esettől függetlenül baromi fontos, és persze Szabó Zsófinak is jár, hogy végre a legfontosabb ki legyen mondva:

Azt felejti el mindenki, hogy ez a lány – a legnagyobb szerelem közepén – volt elég erős és tökös ahhoz, hogy felálljon és kilépjen a bántalmazó kapcsolatából. Mégis azt kapta a sajtótól és a kommentekből mindenhonnan, hogy mekkora lúzer, hogy megint zátonyra futott a kapcsolata. Senki sehol nem írta meg, hogy bizony így kell ezt. És időben ki tudott lépni.(…) na szóval egy ilyen kapcsolatból kibaszott nehéz kilépni. Főleg, ha nincs elég önbizalmad. De neki volt, és meglépte. Szóval számomra ő egy erős nő, nem egy lúzer. Ahogy Szabó Zsófi oldalán a háttérképen áll: légy erős és bátor!”

Az írást Szabó Zsófi az Instagram oldalán egy story-ban osztotta meg. Nem tett hozzá semmit bővebben, csak annyit írt: 

Nem szeretném kommentálni csak megköszönni. 

Ez az egy mondat viszont nagyon beszédes. Azt jelenti, hogy Zsófi hivatalosan is felvállalja, hogy Shane Tusup bántalmazta őt. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek