Titok

Titok a múltból! Berki Krisztián szerződést akart aláíratni feleségével

Bors

Létrehozva: 2023.01.05.

Eltelt nyolc hónap, de a mai napig felröppen egy-két hír Berki Krisztián halálával és válságba került házasságával kapcsolatban. Egy titkos szerződésről mesélt a közeli ismerős, amit feleségével akart aláíratni a mexikói utazásuk előtt.

Nyolc hónappal Berki Krisztián halála után is sok a megválaszolatlan kérdés. Például mennyire érezhette fenyegetve magát, ha egy titoktartási szerződést akart aláíratni feleségével? A teljes igazságot viszont már soha nem tudhatjuk meg, legalábbis az ő verzióját.

A Bors tavaly februárban írta meg: Berki átmenetileg egy belvárosi szállodában húzta meg magát, remélve, hogy lecsillapodik Katona Renáta és a közte lévő feszültség. A családi béke volt számára a legfontosabb, és úgy tűnt, a néhány hetes különlét jót tett a kapcsolatuknak. Legalábbis erre lehetett következtetni azokból a közösségi oldalaira posztolt fotókból, amiket már Mexikóból osztott meg követőivel. A nagy útnak Mazsival vágott neki, de a lapunkhoz eljutott információk szerint ez sem volt balhémentes. Özvegyének legutolsó interjúja, melyet a Palikék Világa by Manna című műsor szilveszteri adásában láthattunk, sokakban újabb indulatot váltott ki, így jutott el hozzánk az az információ is, hogy a médiaszemélyiség feltételhez kötötte a halála előtti észak-amerikai utazást.

Berki Krisztián és Mazsi
Nyolc hónappal a halála után újabb titokra derült fény házasságából. Fotó: Bors

A közeli ismerős egy szerződésről mesélt, melynek létezését Berki édesanyja is megerősített lapunknak.

De hogy mi állt benne, a Bors pénteki lapszámában olvasható!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek