Költözés

L.L. Junior elhagyja az országot, festői Dominika szigetére költözik

Zs.

Létrehozva: 2023.01.30.

A bőrönd összepakolva, hivatalos ügyek elintézve, az énekes készen áll élete nagy kalandjára, indul Dominikára. A boldogsága azonban nem lehet teljes, a legértékesebb kincset nem viheti magával.

Pár napon belül repülőre száll, hogy megvalósítsa élete nagy kalandját L.L. Junior. A zenész már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy a télvégi-kora tavaszi hónapokban a festői Dominika szigetére költözik, hogy a pálmafás tengerparton illetve a nagy vízen dolgozzon és éljen. 

LL. Junior
Az énekes imádja a jó időt Fotó: Markovics Gábor

A döntése meghozatalában több tényező optimális együttállasára volt szükség, ne legyenek elintézetlen üzleti ügyek, megvalósuljon a Fekete Vonat Aréna koncertje, ne szervezzenek koncertet erre az időszakra, illetve a kisfiát, Lacikát elengedje vele az édesanyja, Hopp Csilla. A tervekből volt ami maradéktalanul megvalósult: Junior mára elintézett minden hivatalos ügyet, a Fekete Vonat koncert meg volt, ha nem is úgy sikerült, ahogy azt szerették volna, és koncertje sem lesz itthon késő tavaszig, a gyermekét viszont nem viheti magával. 

A legjobbat szeretném megadni a gyermekeimnek, és szerintem Lacika már elég nagy ahhoz, hogy velem tartson. Óriási élmény lenne számára, ha a telet kellemes melegben, medencés házban töltené, miközben egy alapítványi iskolában tanulná a nyelvet, mindennap iskolabusz hozná-vinné. Még fűzöm a gyermekem anyját, hogy engedje el velem Lacikát, aki – biztos vagyok benne – őrült jól érezné magát – nyilatkozta decemberben Junior a Story magazinnak. 

A kalandos tervet azonban nem támogatta a gyermek édesanyja, így most már biztos, hogy Lacika itthon várja meg a tavasszal hazatérő édesapját. 

- Sajnálom, hogy így alakult, szerettem volna magammal vinni a fiamat

 - nyilatkozta korábban a Borsnak. Lapunk úgy tudja, hogy L.L. Junior ezen a héten indul útnak. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek