KELLEMETLEN

Jolly kínosan bizonygatja: nem a piacon szerzi be a márkás holmikat

Létrehozva: 2023.01.06.

Ezt talán mégsem kellett volna, hiszen ezzel szembement korábbi kijelentésével.

Jollyt és kedvesét, Szuperák Barbarát közel egy hónappal ezelőtt azzal vádolták meg, hogy különböző világmárkák hamisított darabjait a szabadkai piacról szerzik be. Az interneten keringő pletykákat valaki egy a helyszínen készített fotóval is megerősítette, ezért a Bors akkor megkereste Jollyt, hogy reagáljon a vádakra. 

Szuperák Barbi és Jolly
(Barbi küldte nekem)
Fotó: Szuperák Barbi

Az énekest mélységesen felháborította a feltételezés, ezért akkor azt mondta:

“Nem értem, miért kellene magyarázkodnunk, hogy hol vásárolunk, ahogy azt sem, hogy miért kellene beszámolnunk arról, mit veszünk... Nekünk nem kell bizonygatnunk semmit a külvilágnak, mi nem milliós ruhákban járunk, nem kérkedünk azzal, amink van, mégis valamiért a rosszindulatot kapjuk egy-két embertől…” 

Úgy tűnik azonban, hogy betelt náluk a pohár, ugyanis ennek éppen az ellenkezőjét tették, amikor az Instagram-történetben közzétettek több videót “Csak mert ugye a piacon vásárolunk” kiírással, amint egy világmárkákat árusító üzletházban válogatnak.
Az egyik legkínosabb pillanat talán az, amikor Jolly megkérdezi az eladót: “Ugye, hogy törzsvásárlók vagyunk itt a Versace-ban?”, amire természetesen igenlő választ kapott az énekes, akinek az összeválogatott szettjei láttán a divattervezők nem törnének ki üdvrivalgásban, ugyanis egyszerre több különböző márkás darabot is viselt. A hab a tortán, hogy vásárlás után, az üzletház mellett található óriási karácsonyi díszhez állva a lábuk elé sorakoztatott "zsákmánnyal" készítettek egy közös fotót. A szóban forgó videók ITT tekinthetők meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek