Gyász

Felfoghatatlan tragédiák: Banális balesetben hunytak el ezek a sztárok

Doris

Létrehozva: 2023.01.04.

A Bors összegyűjtötte azokat a néhai hazai és külföldi hírességeket, akik egy szörnyű és egyben banális baleset miatt nem lehetnek már köztünk.

Kedd reggel érkezett a lesújtó hír: Tragikus balesetben elhunyt Ken Block, ismert raliversenyző, aki a YouTube-on is roppant aktív volt. Az 55 éves sportoló halálhírét a csapata jelentette be, a halál oka pedig egészen elképesztő. Block téli vakációját töltötte, amikor egy hómobillal végzetes balesetet szenvedett, életét már nem tudták megmenteni.

"Ken látnok, úttörő és példakép volt. És legfőképp, édesapa és férj is. Rendkívül hiányozni fog"

– búcsúzott a csapat. 

Fotó: Pixabay

A Bors összegyűjtötte azokat a néhai hazai és külföldi hírességeket, akik egy szörnyű és egyben banális baleset miatt nem lehetnek már köztünk.

 

Anton Yelchin

 

Anton Yelchin 1989-2016 American Actor
Fotó: Armando Gallo / Northfoto

Az orosz származású Anton Yelchint a Star Trek reboot sorozatából ismerte meg a világ, amelyben a színész Pavel Chekovot alakította. A fiatal tehetség színészi karrierje megállíthatatlanul menetelt a csúcs felé, ám 2016. június 19-én egy váratlan és felfoghatatlan tragédia derékba törte pályafutását és életét is: aznap a mindössze 27 éves művészt ugyanis egy egészen elképesztő baleset érte, Antont saját, imádott kocsija ölte meg, méghozzá a lehető legbizarrabb módon. Holttestét a Grand Cherokee Jeep és a háza előtti biztonsági kapu közé ékelődve holtan találták meg barátai.  Az autó üresben volt, a motorja pedig még járt, ami arra utal, hogy Yelchin valamiért kiszállt az autóból miután elindította azt, és a monstrum valahogy agyonnyomta a színészt.


Anne Heche

Archives - Les films de Anne Heche, morte le 12 août à la suite d'un accident de voiture
Fotó: MPP / Bestimage / Northfoto

A világhírű színésznő tavaly augusztusban hunyt el egy szörnyű és elkerülhető autóbalesetben. Heche augusztus elején egy házba csapódott a járgányával, ami kigyulladt, a színésznőt pedig csak fél óra küzdelem után tudták kiszabadítani az égő roncsból. A halottkém a vizsgálatok során megállapította, hogy a világsztár súlyos agysérülést is szenvedett a balesetben, szervezetében pedig narkotikumokat találtak, és kritikus állapotban volt egészen augusztus 12-ig, amikor agyhalottnak nyilvánították. Szerveit végül felajánlották egy szervdonorra várónak.

 

Babicsek Bernát

Babicsek Bernát
 

A 41 éves korában elhunyt harmonikaművész  2021 december 30-án még fellépett, majd saját otthonában érte a halál, az apja törte rá az ajtót. A sokkoló tragédia az egész országot megrázta. Kiderült, hogy Bernát konyhájában tűz ütött ki, a férfi halálát füstmérgezés okozta.  A Bors a helyszínen járt az 2022 első napján, a lapnak a megrendült édesanya, Márta néni nyilatkozott. Zokogva monda el, hogy élete végéig kísérteni fogja az a pillanat, mikor egyetlen fiára rátalált a bejáratnál. Arca csupa korom volt, és merev. Több hónappal a halálhír után azonban további nyugtalanító és sorsdöntő információk kerültek elő, miszerint Bernát élete megmenthető lett volna. Azóta folyik a nyomozás. 

„Kész agyrém az egész! Amikor bejelzett a riasztó Bernát házában, kijöttek a biztonsági cégtől, és azt állítják: nem találtak semmilyen rendkívülit. A felvételeken viszont látni, hogy közel sem ment a házhoz, csak a betörés nyomát kereste. Holott áramkimaradást jelzett a riasztó. A rendszer akkumulátora kapcsolt, ezért irányították oda az intézkedőt. Állítólag hallották, hogy a tulaj bent horkol... de ezt hogyan lehetne kintről hallani, kérdem én? Az ablakok nem voltak nyitva. Tisztán látszik: nemtörődöm módon jártak el a helyszínen. Ezek tények: vártak egy kicsit, és eltűntek, mint aki jól végezte dolgát. De ha jól végezte volna, talán ma is élne a fiam” – zokogott a telefonban a gyászoló édesanya.

 

Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy
Fotó: MTI 

Szinte napra pontosan 22 éve, hogy a Királyként emlegetett énekes fejbe lőtte magát egy szilveszteri buli után csepeli otthonában. A tragédiáról számos konteo látott napvilágot, a történteket még mindig kisebb homály övezi. Az eredeti történet alapján Jimmy a saját fegyverével lőtte fejbe magát. Felesége 9 évvel későbbi visszaemlékezése szerint meg akarta mutatni neki, mekkorát szól a fegyver. Két lövés után kiürítette a tárat, majd a feleségére fogta, s hogy megnyugtassa őt, nincs benne több lőszer, a saját halántékára célozva sütötte el újból. Bár életmentő műtétet hajtottak rajta végre, a Honvédkórházban belehalt a sérüléseibe.


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188925_auto_resized.jpg
origo.hu

Egészen hihetetlen, de betiltják Olaszországban a pizzát és fagylaltot is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27760_resized.jpg?avcount=1714877710
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189212_auto_resized.jpg
borsonline.hu

1,9 milliárd Ft: itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186434_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188226_auto_resized.png
metropol.hu

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185977_auto_resized.jpg
vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714877710
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188229_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 5.: a Rák meghatódik, a Skorpió nagy hatással van valakire

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most zárták le a budapesti felüljárót, szörnyű buszbaleset történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188965_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Annyira megváltoztak a Jóban Rosszban szereplői, már alig lehet rájuk ismerni – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/8M0WFXvCyf6qh5AA8GPxFfa374bksRE___bDdmGQysE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFmMGRmMzcxZGJiZjQ1ODVhNGYyNzU2ODgxMjQ1ZjZi.jpg
Balhé

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/R71OmNS0l1nm4xaZDmi3F8UC9N8_QqG8LJ59yv3FBAo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I4YjRhNzUwOWRkODQ0YWE5YmJiYTk0MjkzMTk5ZTZl.jpg
Kapcsolat

Házasság első látásra: kibékült a TV2 legmegosztóbb sztárpárja? Kiderült az igazság