Titok

Elárulta a fiatalossága titkát Korda György – Videó!

S.M.

Létrehozva: 2023.01.05.

Hatvanöt éves pályafutással a háta mögött még mindig ugyanazzal a mosollyal, jókedvvel áll a színpadra Korda György. De hogy mi ennek a titka? Azt a Borsnak adott interjúban mesélte el.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, születésnapja alkalmából, a tőle megszokott szeretettel otthonában fogadta lapunk munkatársait Korda György. Gyuri és Klárika közösen állt kameránk elé, az interjúban pedig arról kérdeztük a 84 éves énekest, minek köszönhető, hogy láthatóan mit sem fog rajta az idő. Magához szorította feleségét, és meghatódva mondta el, nagyon egyszerű oka van: egyrészt élete párjának, másrészt mindazoknak, akik immár 65 éve tartanak ki mellette.

Egy ilyen szép és nagyszerű asszony mellett csak fiatalnak szabad maradni. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a színpadon illuziókeltő legyen a megjelenésem. 

Mind öltözékileg, mind hangilag, mind pedig előadásilag. De, igazán fiatalon az emberek szeretete tart. Ez az igazi titok – mondta az ünnepelt.

Korda György és Balázs Klári otthonában fogadta lapunk munkatársát. Fotó: Végh István / Bors

Klárikától azt kérdeztük, hogyan éli meg férje oldalán ezeket a napokat.

– Boldog vagyok, hogy így szeretik a férjemet, és megmondom őszintén, hogy az én születésnapomon is rengeteg telefonhívást és üzenetet kaptam, még mindig csodaként éljük ezt meg. Ahogy a Gyuri mondja, ez a szeretet, ami körülöttünk van, fantasztikus. Nagyon nagy boldogság nekem, hogy őt ennyien szeretik – fűzte hozzá Balázs Klári.

A teljes interjú az alábbi videóban tekinthető meg:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek