Fogyás

Aggódnak a rajongók: Önmaga árnyéka lett a TV2 műsorvezetője

Létrehozva: 2023.01.20.

Vámos Erika pár napja érkezett meg a Maldív-szigetekre, ahonnan egy rövid nyári ruhában posztolt. De mi lett a korábban kimondottan szexi hírességgel? Meglepően soványnak tűnik.

A TV2 műsorvezetője és magazinműsora nagy kedvence a televíziónézőknek. Vámos Erika a képernyőn mindig nagyon határozott, sugárzott róla az egészség. De az utóbbi időben sokaknak feltűnt, hogy megváltozott. A műsorvezetőn nem lehetett nem észrevenni, hogy nagyon lefogyott.

Vámos ERika
Fotó: Facebook Mindig nagyon csinos és szexi volt

 

"Nem tudom, mi okozza ezt nála, a túlzott fogyókúra talán, remélem nem beteg, de én nem értem: senki nem jelzi felé, hogy mennyire kórosan sovány? A nadrágban alig látszik a lába. Úgy emlékszem, amikor ez a műsor elindult, akkor még olyan jól nézett ki, szép és csinos volt, öröm volt ránézni. Most pedig szinte csontsovány! Emberek, figyelmeztessétek már, ne tegye magát tönkre, neki ez tetszik?"

- írta a műsor port.hu oldalán az egyik, lehet, kissé túlzásokba eső kommentelő.

 


Önmaga árnyéka lett

Vámos Erika szenvedélyes utazó, külföldi kalandjait mindig több fotóval mutatja meg követőinek. Most éppen a paradicsomi Maldív-szigeteken van, a türkíz tengerről, egzotikus országról sok képet posztolt, az egyiken ő is rajta van lenge nyári ruhában. Rögtön az tűnik fel, hogy meglepően sovány lett, eddig csinos, izmos lábai mint két nádszál. Ezt írta a képe alá

: "Mindenben a szépet... Itt nem volt annyira nehéz. Pár nap és újra otthon. Ugye már tavasz van?"  

Magánéleti gondok 

De vajon mi okozza ezt a változást? Talán a magánéleti kudarcok, a lelki válságok hatnak ki a testére?  2021-ben szinte az oltár előtt hagyta ott a párja, akivel közös vállalkozást is terveztek. Majd arról is beszélt tavaly nyáron, hogy a végül egyedül megvalósított üzlete nehézségekkel küzd. Az biztos Vámos Erika egy nagyon erős nő, aki eddig mindig kilábalt a gondokból, és megerősödve tért vissza. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek