Karrier

77 éves lett Nagy Feró: Néha jól esne, ha a saját életem körül forogna minden

Létrehozva: 2023.01.14.

Hihetetlen, de már 77 éves a Beatrice frontembere. Nagy Feró ennek ellenére nem tervezi, hogy nyugdíjba vonul. Mint mondja: ugyan jól esne néha megpihenni, ugyanakkor a turnézás is felér egy nyaralással.

77 éves lett Nagy Feró. A Kossuth-díjas énekes végigdolgozta az életét, és még most sem tervez visszavonulni. Rengeteg elfoglaltsága van, de nem panaszkodik, mert azon szerencsések közé tartozik, aki azt csinálhatja, amit szeret. Nincs hiányérzete, de nem bánná, ha több szabadideje maradna, és bizony lenne is mivel eltöltenie.

20220706 Budapest60 év 60 dal – válogatás az Omega életművéből készülő koncert próbája.fotó: Szabolcs László (SZL)Ripost képen: Nagy Feró
Nagy Ferónak 77 évesen is a színpad az otthona  Fotó: Szabolcs László

Néha jól esne, ha magamra is tudnék egy-két órát fordítani, ha több időt tölthetnék otthon, hogy végre játszhassak a kutyáimmal, és a saját életem körül forogna minden.

Mégis azt mondom, inkább dolgozom, minthogy ne legyen érdeklődés irántam. Szerencsére nyáron sokat utazunk a zenekarral, nekünk az felér egy pihenéssel, csaknem egy nyaralással – jelentette ki a rocker, aki arról is beszélt a Borsnak, milyen óvintézkedéseket tett meg a jövőre nézve, illetve arról is, mi jelenti számára az igazi örömünnepet a fellépések mellett. Minderről vasárnap olvashatnak a BorsOnline-on!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek