Viszály

Ismét áll a bál, kiakadt a Zámbó család: Az egész film hazugság!

Létrehozva: 2022.12.20.

Zámbó Tihamér megelégelte a pletykákat. Szerinte hazugság Jimmyről szóló sorozat szinte minden perce.

Tavaly novemberben vált hivatalossá, és rögtön hatalmas port kavart, hogy sorozat készül a 2001-ben elhunyt, eMeRTon-díjas magyar énekesről, Zámbó Jimmyről. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a család egyre inkább kifejezi nemtetszését a sorozattal kapcsolatban. Nehezményezik, hogy a Király című TV műsor hazugságokat állít a legendáról, és nem tartják jogosnak azt a negatív képet, amit Jimmyről rajzol az RTL. Hétfő délután a legidősebb Zámbó fivér, Tihamér írta ki közösségi oldalára, mit gondol a sorozatról és az abban bemutatott Jimmy-képről.

– Sajnos elég sok negatívumot, megalázó, és öcsém hitelét romboló véleményt hallottam a filmről. 

Az emberek nem veszik tudomásul, hogy ez egy fikció, hazugságon alapuló kitalált film, amiben semmi nem valós. 

Igen nehéz mindenkinek elmagyarázni, hogy egy fiatal hölgy írta a forgatókönyvet, aki semmit nem tudott az öcsémről. Hangsúlyozom, a szereplők karaktere és maga az egész film egy kitalált, fikció, és nem véletlen írják oda, hogy hazugság. Remélem, az öcsémet nem a fikciós film után ítélitek meg. Ő egész más ember, jó ember volt – olvasható a testvér Facebook-posztjában.

Zámbó Árpy (Zámbó Árpád) (balra) és Zámbó Tihamér (jobbra), Fókusz
Zámbó Tihamér (jobbra) szerint hazug képet fest a sorozat Jimmyről  Fotó: Fókusz

Korábban már Zámbó Árpy is kifejtette nemtetszését. Elárulta: fogalma sem volt arról, hogy Nagy Ervin alakítja majd a testvérét. Szerinte Ervin nagyon tehetséges művész, de nem tartja egyszerű feladatnak, hogy eljátssza Jimmyt. Árpy úgy gondolja: megkérdőjelezhető a produkció döntése, és sokkal szívesebben látta volna, ha valaki olyan bújik a a címszereplő bőrébe, aki közelebb állt a családhoz, és jobban ismerte az énekest. Ezt csak fokozta, hogy Ervin egy hónappal ezelőtt elmondta: szerinte Jimmy motivációja egyes egyedül az volt, hogy kivívja édesanyja szeretetét. Ezt már Árpy sem tudta szó nélkül hagyni.

Árpy sem volt elégedett a produkcióval  Fotó: Nagy Zoltán

Nem igazán értem, mert ő sosem volt a rokona, nem tudhatja. Egy olyan ember ítélkezik egy másikról, aki lehet, hogy korábban azt sem tudta, ki az a Zámbó Jimmy. Gondolom a könyvekből megítélte, hogy milyen élete volt. Ez így nem korrekt, mert azt, hogy kapott-e elég szeretetet, csak a családja tudhatja. Azt tudom mondani, hogy Nagy Ervin boldog ember lehet, amiért egy ilyen csodálatos embert és egy rendkívüli előadóművészt a képernyőre vihet és megszemélyesíthet. Nem én leszek a bírája, hanem azok, akik esetleg nézni fogják és szerették, ismerték Jimmy-t… – nyilatkozta a Borsnak korábban Zámbó Árpy. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek