Meglepetés

Különös szerepre készül Schmuck Andor, mit szólnak ehhez a gyerekek?

Doris

Létrehozva: 2022.12.03.

Óvodák közelében várható a politikus felbukkanása.

Harmincöt év is eltelt azóta, hogy Schmuck Andor először magára öltötte a Mikulásjelmezt, egy hangos "ho-ho-hoo" felkiáltással ellátogatott a környező óvodákba, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára. Nos, az empatikus politikus azóta is tartja ezt a szokását, annak ellenére, hogy az 50-es lábára relatíve nehezen talál télapócsizmát. A lényeg, hogy őt semmi sem rettenti el!

Fotó: Schmuck Andor

"Idén három óvodát készülök meglátogatni. A gyerekek először persze kicsit megijednek tőlem, majd felbátorodnak. Fontos azonban, hogy egy jó Mikulás csak tíz, maximum tizenöt percet tölt egy oviban, mert utána a gyerekek már kezdenek gyanút fogni. Az sem elhanyagolható, hogy sem szülő sem óvónő nem írhat nekem olyan listát a lurkóról, ami arról szól, hogy mit csinált rosszul vagy miben kéne változnia ebben az évben. Fontos, hogy ez az ünnep valóban a gyerekek őszinte és önfeledt öröméről szóljon" - kezdte a Ripost-nak Schmuck, aki azt sem tartja szimpatikusnak, ha a szülők már-már kényszerítik a gyereket arra, hogy üljön a Mikulás ölébe.

"Ez akkor már megint nem a gyerekről szól, hanem a felnőttekről, nekem pedig ilyenkor az a fontos, hogy a gyerek örüljön. Azt sajnálom csak, hogy ha a gyerekek megkérdezik, van-e felesége a Mikulásnak, akkor erre nemmel tudok csak felelni" - ismerte be a hősszerelmes politikus.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek