Kritika

Gyűlöletcunami zúdul Visváder Tamásra

Cs.G.

Létrehozva: 2022.12.06.

Rengetegen akadtak ki a Farm VIP játékosára, úgy érzik, nagyon elszaladt vele a ló. Rengetegen nagyképűnek titulálják.

Visváder Tamás rengeteg támadó kritikát kap a közösségi oldalakon. A sárga csapat játékosára egyenesen gyűlöletcunami zúdul. Sokan nem szimpatizálnak azzal, hogy Tomi nagyon ellenségesen viselkedik a csapattársával, Csutival. Több hozzászóló is úgy látja, hogy öntelt és beképzelt lett. Az sem tetszett nekik, hogy a saját játékát akarja csinálni és minden régebbi csapattársát Csuti ellen próbálja fordítani. Azért némelyik hozzászóló családi kapcsolatát Vajna Timivel is felhánytorgatta.

FarmVIP sajtótájékoztatója
Farm VIP versenyzői (Fotó: Szabolcs László)

– Senki nem lenne, ha nem épül be a Vajna-klánba! Onnantól datálódik ismertsége, de már nagyon elszállt magától – írta egy dühös kommentelő, amit a Ripost szúrt ki.

De akadtak, akik a védelmükbe vették Visváder Tomit, és szerintük nagyon is jól látja a helyzetet és ki meri mondani az őszinte véleményét.

Akinek van esze, ki meri mondani a véleményét és nem egy sablonos celeb, az már utálatos...én őt bírom a legjobban és szerintem a legjobban látja át a dolgokat...

 – vette védelmébe az egyik hozzászóló.

Visváder Tamás, Visváder Tomi, A Farm VIP, TV2
Fotó: TV2

A Bors Visváder Tamást is megkereste ezzel kapcsolatban, hogy mit szól ezekhez a véleményekhez, de nem kívánt nyilatkozni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek