Étel

Fejedelmi menüsor várja karácsonykor Kis Grófót, elárulta a családi titkot

Doris

Létrehozva: 2022.12.25.

A Bulibárónak mértékkel kell fogyasztania, hiszen fogyókúrázik.

Elképesztő ünnepi menüsorral készült a karácsonyra Kis Grófo. Az ország Bulibárója a szentestét szűk családi körben, meghitt hangulatban töltötte, ám december 25-én az egyik nagybátyjáéknál összegyűl az egész család, hogy egy igazi terülj-terülj asztalkámat rendezzenek. Az énekes a Ripost-nak árulta el, mi kerül majd az ünnepi asztalra.

Kis Grófo
Fotó: Facebook

"Vagy 40-50 főre készül majd a töltött káposzta, ami legalább 20 kilót jelent. Ez a család kedvence, de ez még nem minden! Lesz ott pacal bőségesen, sült húsok hatalmas tálakon felszolgálva, sütemények, sőt, édesapám kedvenc fogása is az asztalra kerül. Ez mindenféle tyúkbelsőségeket jelent, ez volt a specialitása, imádta" - kezdte a Ripost-nak Kis Grófo, akinek a nyála folyik az asztalnál ülve, ugyanis jó ideje diétázik, így nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik.

"A káposztából nyugodtan ehetek, természetesen kenyér nélkül. Egyébként meg az a lényeg, hogy tartsuk a mértéket. Nappal még bármit lehet enni, a vacsora az, amire jobban oda kell figyelni, de a végsőkig kitartok, ami a fogyókúrát illeti" - tette hozzá Kis Grófo, akitől a gyerekek igencsak modern ajándékokat kérnek, például Play Stationt, de ő úgy van vele, hogy ha belefér a költségvetésbe, és még fejleszti is őket, akkor szívesen megveszi nekik, amit szeretnének.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek