Kieső

Nagyon rosszul sült el a taktikázás: ő a Farm VIP újabb kiesője

Cs.G.

Létrehozva: 2022.12.15.

Módosítva: 2022.12.15.

Völgyi Zsuzsi barátját, Budavári Fülöpöt akarta bent tartani, de a terv visszafelé sült el és kiejtette a Farm egyik legerősebb játékosát.

Fruzsi és Zsuzsi között forrtak az indulatok a Farmgyűlés előtt. Nagy meglepetésre Zsuzsi kapta a legtöbb szavazatot a többiektől. Így neki kellett párbajellenfelet választania. Fülöpöt választotta, azzal a szándékkal, hogy elveszítse a párbajt, azonban végül Zsuzsi nyerte meg a logikai feladatot, így visszafelé sült el a terve. 

Völgyi Zsuzsi, Budavári Fülöp
Fotó: TV2


– Én nem így akartam. Én azt akartam, hogy te menj vissza – mondja Zsuzsi könnyek között Fülöpnek, mire Demcsák Zsuzsa is megjegyzi, hogy ez kicsit el lett taktikázva.

Budavári Fülöp
Fotó: TV2


A többiek is megdöbbenve állnak a történetek előtt, és nem értik mi történt. 
Nagyon szerettem ezt a játékot, ezzel magamat és szerintem minden ismerősömet meglepve. Annyira nem gondoltam volna, hogy itt majd olyan barátságokra fogok szert tenni, amelyek a játékon túl is megmaradnak majd. 

Nem tudok szomorú lenni, amiért haza kell mennem, mert két dolgot szerettem volna bebizonyítani magamnak és az embereknek. Az egyik, hogy gyakran van velem kapcsolatban egy félreértés, hogy nagyképű vagyok, nem vagyok egy jószívű ember. Itt viszont annyi pozitív visszajelzést kaptam, és remélem a többiek úgy gondolják, hogy ez nem igaz. A másik előítélet velem kapcsolatban, hogy buta szőke gyerek, és nagyon jól esett, hogy a többiek itt a legokosabb játékosnak választottak. Ezzel a két dologgal mindent megkaptam a versenytől, amit szerettem volna

 – mesélte büszkén a kieső Fülöp.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek