Dal

Balázs Fecó dalával tarolt Kovács Kati

Létrehozva: 2022.12.19.

A Csináljuk a fesztivált! „popzene hajnala” nevű fordulójában a Homok a szélben című sláger lett a közönség és a zsűri kedvenc produkciója, Kovács Kati előadásában. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész mellett öt másik sztárelőadó is folytathatja a versenyt dalával az évszázad slágere címért.

Kovács Kati lett a győztese a Csináljuk a fesztivált! című műsor szombati adásának. A fellépők a magyar popzene legnagyobb slágereit adták elő, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész Balázs Fecó Homok a szélben című dalát vitte színpadra, amivel közönség- és zsűrikedvenc lett.

Kovács Kati Csináljuk a fesztivált!
Kovács Kati továbbjutása egyértelmű volt a sikeres fogadtatás után  Fotó: Kovács Tamás / MTVA

A Dunán futó szórakoztató műsor szombati adásában továbbjutott még Kállay Saunders András, Pesák Ádám, Freddie, Baricz Gergő és Poór Péter, Máté Péter-díjas énekes, a Táncdalfesztivál egykori sztárja is.

Poór Péter Csináljuk a fesztivált!
Poór Péter Trabanttal szállt a színpadon  Fotó: Kovács Tamás / MTVA

December 24-én, szenteste különleges karácsonyi adással folytatódik 19:55-kor a Duna showműsora, amelyben hazánk sztárelőadói ünnepi slágerekkel állnak majd színpadra, több dalban a Magyar Rádió Gyermekkórusa, valamint a Dalvarázs Kórus is közreműködik majd.

Az adások visszanézhetők a Médiaklikk weboldalán, extra műsoros tartalmak pedig Duna közösségi oldalain találhatók.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek