Egészség

Nem javul TNT Inti állapota: Már soha nem fogok meggyógyulni!

Létrehozva: 2022.11.11.

Friss infók érkeztek a TNT oszlopos tagjáról. Zuber Krisztián a Borsnak elmesélte, hogyan érzi magát a műtéte óta. Elmesélte, valószínűleg soha nem fog teljesen meggyógyulni.

A TNT zenekar énekesének, Intinek nemrégiben újult ki gyermekkori szívbetegsége. Napokig a Honvédkórházban feküdt, ahol számos kivizsgáláson esett át. Lapunknak elárulta, párja, Sáfrány Emese unszolására kereste fel az orvosát, majd kiderült, szívelégtelensége van. Szívkatéterezést hajtottak végre rajta, és élete végéig gyógyszereket kell szednie. Szerencsére ma már jobban van, és elhagyhatta a kórházat, sőt, már színpadra is állt azóta. Na de nyilván nem úgy, mint régen. Inti a Borsnak mesélte el, hogyan érzi magát a történtek óta.

Inti és Aleska
Fotó: Facebook/Inti


– Szerencsére minden rendben és nem romlott azóta az állapotom. Nem is javult sajnos. Valószínűleg sosem leszek már olyan, mint újkoromban, nem fogok teljesen meggyógyulni. Ennek ellenére szerencsére járunk fellépni, zenélünk, persze már egy sokkal nyugodtabb módon, mint korábban. A doki is azt mondta, hogy minden rendben van, szóval nem félek. Nyilván oda kell figyelnem magamra, hogy minden rendben legyen, de ez szerintem egyértelmű – mesélte lapunknak Inti.

Mi volt a baj?

A kórházba kerülése előtt egyre sokasodtak Inti panaszai. Hamar elfáradt, nehezen kapott levegőt. Először azt hitték, ez csak a dohányzásról való leszokás miatt van, de később párja, Sáfrány Emese tanácsára szakemberhez fordultak. Az orvosnál kiderült, hogy nagy a baj, így egyből felvették a szívelégtelenséggel diagnosztizált Intit a fekvőbetegek közé.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek