Konfliktus

Ismét áll a bál, összeszólalkoztak a TV2 sztárjai

Létrehozva: 2022.11.22.

A Farm VIP-ben a második napon sem csitulnak az ellentétek a piros csapat tagjai között. A keddi adásban ezúttal Nyertes Zsuzsa és Smaltig Dalma szólalkozik majd össze a termelési feladat kezdetén.

Folytatódik a TV2 Farm VIP kaland-realityje, a második napon rögtön egy komoly termelési feladatként a csapatoknak egy-egy szekeret kell összeszerelniük. A pirosak próbálják megfejteni az összeszerelés menetét, azonban rögtön a feladat elején Nyertes Zsuzsa és Dalma összeszólalkoznak.

Ott álltunk körbe-körbe, próbáltuk megoldani ezt a helyzetet, hogy mivel is tudunk segíteni, amíg nem jönnek vissza fiúk, és hát megérkezett Zsuzsi, és bevetette magát a közepébe 

– mondja Dalma, miközben folyamatosan megvétózza a színésznő felvetéseit, közben Szorcsik Viki is némileg kiakad, amikor véletlenül mellen vágja a könyökével Zsuzsi. Amit szóvá is tesz kolléganőjének, hogy mindig beékelődik két ember közé és nem figyel a környezetére.

FarmVIP
Nem megy túl gördülékenyen a munka  Fotó: TV2

Próbálkoztam, nem akartam okoskodni, csak szerettem volna kisilabizálni, mi, hogy legyen, de le lettem intve. Gondoltam, akkor hasznosítom magam másban – kommentálta Nyertes Zsuzsa a történteket, de hogy miként folytatódik a közös munka és a megbomlott csapategység mennyire lesz rossz hatással a pirosak teljesítményére, az a kedd esti adásból kiderül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek