Győzelem

Csobot Adél gyerekei: „Anya, visszakapjuk az életünket!”

Létrehozva: 2022.11.28.

Nem volt meglepetés, hogy az énekesnő nyerte meg a Dancing with the Stars versenyét, hiszen Adél hatalmas elánnal kezdte és fejezte is be a versenyt. A diadalnak az egész családja nagyon örült, köztük a fiai is, akik azért voltak boldogok, hogy végre visszakapják az édesanyjukat.

Káprázatos teljesítménnyel utasította maga mögé a TV2 táncos show-műsorának összes versenyzőjét az energikus énekesnő, aki nem ajándékba kapta a győzelmet, hosszú hónapok kemény munkájának lett az eredménye a diadal. 

A Dancing with the Stars versenyzői már a nyár végén megkezdték a felkészülést. Az élő műsorok alatt nem volt ritka, hogy napi hat, hét táncpróbát is végignyomtak. A hírességek a műsor alatt más jellegű felkérésnek nem is tudtak eleget tenni, nem voltak koncertjeik, nem vállaltak műsorokat és nem mellékesen a családi életük is a háttérbe szorult, hiszen hajnalban indultak el otthonról és késő este értek csak haza. Nem lehetett egyszerű ezt megoldani többek között Csobot Adélnak sem, aki két kisgyermek, a hatéves Nátán és a négyéves Ádin édesanyja. 

A srácoknak az elmúlt időszakban borzasztóan hiányzott az anyukájuk, erről Csobot Adél beszélt a győzelmet követő hétfőn, a TV2 Mokka adásában. 

A gyerekek úgy engedtek el otthonról a döntő napján, hogy: „Anya! Te fogod megnyerni, hiszen te táncolsz a legjobban! És anya, utána visszakapjuk az életünket!”

Adélt persze nem csak a kicsik, de a férje, Istenes Bence is nagyon várta haza. A műsorvezető ezekkel a szerelmes és egyben vicces szavakkal köszöntötte büszkén a feleségét: 

Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni, mekkorát nőttek a fiúk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek