Gyász

Testvére jelentette be a lesújtó hírt: 28 éves korában hosszú betegség után elhunyt a népszerű énekes

Létrehozva: 2022.11.18.

Mindössze 28 évet élt.

28 éves korában meghalt B Smyth amerikai hip-hop és R&B előadó. Halálhírét testvére jelentette be egy videóüzenetben.

Smyth első lemeze, a Twerkoholic a lejátszási listák élére ugrott és csaknem 13 milliószor játszották le a Spotifyon. Második lemeze, a Twerkoholic Part 2 egy hónappal ezelőtt mutatkozott be. A férfi testvére, Denzil a videóban elmondta: nagyon nehéz volt elkészíteni a videót, de egyben megköszönte a sok részvét- és szeretetnyilvánítást, amit a rajongók küldtek.

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy a testvérem ma reggel légzési elégtelenség miatt meghalt, miután hosszú harcot vívott a tüdőfibrózissal

- mondta a videóban Denzil. – A bátyám nagyon izgatott volt, amikor látta az intenzíven, hogy kihívásokat hoztatok létre a második lemezéhez, ez nagy mosolyt csalt az arcára - mesélte a férfi, majd így folytatta. – A bátyám és a családom nevében szeretnénk köszönetet mondani mindannyiótoknak a szeretetetekért és támogatásotokért az évek során. Köszönetet mondunk az imáitokért is. #RIPBSMYTH Szeretünk tesó!

A rajongók eleinte el sem hitték, hogy bekövetkezett a tragédia. – Ember, ezt nem hiszem el. Én csak az oldalán voltam, amikor láttam, hogy kórházban van. Ez annyira szomorú... Részvétem neked és a családodnak - írta egyikük a videó alá.

B Smyth, valódi nevén Brandon Smith énekesi karrierjét a YouTube-on kezdte, ahová feltöltötte a zenéit. Debütáló kislemeze 2012-ben a Leggo címet viselte, amely a Billboard Hot R&B listáján rögtön a 12. helyen végzett.

(Mirror)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek