Gyász

Vasvári Vivien holtan talált rá eltűnt kedvencére: Teljesen összetörtünk!

S.M.

Létrehozva: 2022.10.17.

Módosítva: 2022.10.17.

Vasvári Vivien vasárnap a Facebook-oldalán kért segítséget: elvesztett a kutyusuk. A Borsnak ma reggel már sírva mesélte, ugyan rátaláltak, de már nem élt a kis Zorró.

Forrás: Facebook/Vasvári Vivien

Közel egy napja tűnt el Vasvári Vivien egyéves Pomerániai törpespicc fekete házi kedvence. A közösségi oldalán kért segítséget annak reményében, hogy a kiskutyát mielőbb megtalálják. Egy gazdi rémálma vált valóra, ugyanis Zorró hétfő reggel előkerült, de sajnos az imádott háziállat már nem ért. Vivi sírva mesélt a Borsnak a történtekről.

– Nemrég töltötte be az egy évet, egy igazi kis barátságos, jólelkű, szeretetgombóc volt. Megijedtünk, amikor eltűnt, de bíztam benne, hogy hamarosan előkerül – kezdte Vivien. Sajnos reggel két házzal arrébb találtunk rá, de már nem élt. Az egész ország őt kereste, mindhiába

Úgy sejtjük, annyira megijedhetett, hogy infarktust kaphatott. Teljesen összetörtünk.

 A kisfiam itthon van betegen, neki már el kellett mondanunk, de a kislányom majd csak akkor tudja meg, ha hazajön az iskolából. Mindenki imádta őt, nem is tudjuk felfogni, hogy nincs többé mondta sírva Vivi, akire most még egy nagy döntés vár.

– Nem tudjuk, mit teszünk, de méltón szeretnék elbúcsúzni tőle. Elhamvasztatjuk vagy pedig mi magunk fogjuk eltemetni. Ebben a pillanatban még azt sem tudjuk felfogni, hogy meghalt – zárta a beszélgetést a megtört kutyagazdi.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek