Együtt

Szorcsik Viki tisztázta a pletykákat: Továbbra is egy párt alkot Csutival

Létrehozva: 2022.10.11.

A születésnapját ünneplő gyönyörű színésznő megtörte a csendet, és tisztázta, mi is a helyzet jelenleg közte és Csuti közt.

Születésnapját ünnepli Szorcsik Viki. A gyönyörű színésznő a Borsnak elárulta: remekül van. Rengetegen felköszöntötték, az ünneplés általában nála egy hétig tart, így aki eddig lemaradt, az sincs elkésve. Ilyenkor sokan gondolnak rá, és ez neki minden ajándéknál többet ér. A szülei már a hétvégén meglátogatták, barátnője pedig a kedvencével, sajttortával kedveskedett neki. De vajon a párja mivel lepte meg? 

Szorcsik Viki, Szorcsik Viktória, Palikék Világa, YouTube
Viki kedden töltötte be a 44-et  Fotó: YouTube

Továbbra is együtt vannak

A Bors kérdésére a színésznő elárulta, a sajtóban elterjedt hírekkel ellentétben Csutival nem ért véget a kapcsolata. A párosról még augusztus végén röppentek fel az első pletykák. Akkor az a hír járta: egy tévéműsor forgatása közben kerültek közel egymáshoz. Noha a kapcsolatot eddig egyikőjük sem erősítette meg, pár hete már nem igazán titkolóztak: egy helyről, Bécsből posztolt Szorcsik Viki és Szabó András, igaz, külön-külön. Néhány nappal ezelőtt azonban újabb hírek reppentek fel, miszerint Viki ismét szingli. Most a Borsnak megerősítette: ez nem igaz, Csutival még mindig együtt vannak. Sőt, azt is elárulta, milyen szinten áll a kapcsolatuk.

Ismerkedünk továbbra is. Engem erről nem kérdezett meg senki, ahogy arról sem, igaz-e, hogy együtt vagyunk. 

Ami nem baj, mert a magánéletem igazából csak rám tartozik. Őszinte ember vagyok, a kapcsolatunkat nem titkoltam soha, megjelentünk már együtt is, de nem tartom elsődlegesnek, hogy ezzel szerepeljek a sajtóban, azt inkább meghagyom másnak. Nem szeretek kapkodni, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő – fogalmazott a színésznő a Borsnak.

Viki azt is felfedte: a TV2 Farm VIP műsorának forgatásán ismerkedtek meg, és rögtön kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük Andrással.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek