Elérkezett a döntő hetének második napja a Séfek séfébe: a verseny egyre éleződik. Hétfőn finnyás kisgyermekeknek készítettek finomságokat a versenyzők, azonban most fordul a kocka: kollégistáknak kell legyártani az olcsóbbnál olcsóbb ételek éttermi megfelelőjét. De milyen is egy kollégista vacsorája?
Könnyű és finom. Na meg olcsó. Az alapanyagok kiválasztásánál pedig nem feltétlenül a minőség az elsődleges szempont. Legyen laktató, és jöjjön ki a kosztpénzből. Ezek után aligha meglepő, hogy a feketék virslivel, a kékek löncshússal, míg a pirosak – furcsa választás – heringkonzervvel fogják megajándékozni a bentlakásos diákokat. Egy biztos, ilyen jót nem gyakran esznek.
Ha kíváncsi, hogyan fogadják a kolisok az ilyesfajta ínyencségeket, nézze a ma esti Séfek séfét a TV2-n!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.