Olyan alapanyagott ragadott Vomberg Frigyes csapata, mint még soha

Olyan alapanyagott ragadott Vomberg Frigyes csapata, mint még soha

friss
PUBLIKÁLÁS: 2022. október 04. 18:30
Olcsó és laktató fogásokhoz szoktak a keddi kóstolók, akik aligha esznek nap mint nap éttermi fogásokat.

Elérkezett a döntő hetének második napja a Séfek séfébe: a verseny egyre éleződik. Hétfőn finnyás kisgyermekeknek készítettek finomságokat a versenyzők, azonban most fordul a kocka: kollégistáknak kell legyártani az olcsóbbnál olcsóbb ételek éttermi megfelelőjét. De milyen is egy kollégista vacsorája?

Könnyű és finom. Na meg olcsó. Az alapanyagok kiválasztásánál pedig nem feltétlenül a minőség az elsődleges szempont. Legyen laktató, és jöjjön ki a kosztpénzből. Ezek után aligha meglepő, hogy a feketék virslivel, a kékek löncshússal, míg a pirosak – furcsa választás – heringkonzervvel fogják megajándékozni a bentlakásos diákokat. Egy biztos, ilyen jót nem gyakran esznek.

Ha kíváncsi, hogyan fogadják a kolisok az ilyesfajta ínyencségeket, nézze a ma esti Séfek séfét a TV2-n!

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.