Emlékek

Rúzsa Magdi vallomása: Voltak napok, amikor mozdulni sem mertem

Létrehozva: 2022.10.17.

Bár pontosan tudta, hogy hármas ikrei koraszülöttek lesznek, még most is kalapál a szíve, ha erre gondol.

Kincsem cipőbemutató

Rózsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek. Nagy izgalommal várta, hogy a picik megérkezzenek, azonban az orvosok jó előre felkészítették rá, hogy korábban fognak világra jönni, mint kellene. Ezért már korán befeküdt a kórházba, hogy vele és gyermekeivel is minden rendben legyen. Most ezzel kapcsolatban osztott meg egy hosszabb szöveget közösségi oldalán.

– Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek. 

Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen és még előbb érkezzenek. Még most is kalapál a szívem, ha ezekre a napokra gondolok.

 Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. Te, aki most odakinn vagy és ugyanúgy aggódsz, gondolj arra, mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál, csak legyen hited, mert én azt látom néha bennük nagyobb az erő, mint egy felnőtt emberben. Pici ÓRIÁSOK!

Isten éltesse őket! – írja Magdi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek