Szerelem

L.L. Junior elszólta magát: Szerelme elalszik hangján

Létrehozva: 2022.10.09.

Érdekes részleteket fedett fel a múltából L. L. Junior. Palik László műsorában beszélt hagymaszedésről, és arról is, hogy épp hazajött Amerikában a World Trade Center-i támadás előtt.

Néhány napja robbant a hír: húsz év után összeáll a Feketevonat. Palik Laci műsorában beszélt a banda „kétharmada”, L. L. Junior és Fatima – Fehér Tibor 'Beat' most távol maradt.

Kamaszok voltak, mikor a hírnév rájuk szakadt, a társadalom imádta, amit képviselnek, ahogy ők fogalmaznak, a „roma hiphop”-ot. Szép summát kerestek ezzel, de olyan fiatalon, ahogy ők fogalmaztak, „gyerekként” nem tudtak bánni a pénzzel. A zenekar feloszlása után Fatima, elárulta, 450 forintos órabérben vendéglátózott, mire Junior elmesélte:

Nekem is volt ez, hogy a díjak után, én először egy greenhouse-ba mentem jamaicaiakhoz, kolumbiaiakkal a hagymaföldet túrni

 – árulta el. – Nem ez az élet, hogy énekes vagyok, és nincs több.

A zenekar feloszlása után, mindössze 19 évesen Amerikába utazott: tanult, segített az ottani menekülteknek, tapasztalt, örömzenélt. Másfél évet töltött kint, elmondása szerint itt vált férfivá.

Aztán augusztusban erős honvágyam lett – idézte fel. 

Hazajöttem és tíz napra rá jött a World Trade Center-es támadás. Jókor jöttem haza. Isteni sugallat volt

A Feketevonat tagjai, csak úgy, mit megalakulásukkor, most is zenéjükkel fontos üzenetet akarnak képviselni:

A mai napig ezt üzenjük, hogy bűnözni ciki. Drogozni ciki. Jól dolgozni, számlákat befizetni (...) az menő.

– fogalmazott az énekes.

Bár a zenekar volt a fő téma, jellegzetes hangjával kapcsolatban Junior a párkapcsolatáról is elárult egy kis részletet:

- Az asszony szokta mondani, amikor fontos mondanivalóm van, és így halkan bruggomok, elalszik rajta, mert olyan nyugtató a hangom – mesélte nevetve.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek