BALHÉ

Újabb részletek a Gáspár Laci-botrányról - Vajon maradhat az X-Faktor mentora?

2022. szeptember 2. péntek 06:30

A balatonfüredi bár reagált Gáspár Laci szombaton történt minősíthetetlen viselkedésére. A Borsnak a szórakozóhely szóvivője elárulta: amit az énekes Balázséknál mesélt az esetről, eléggé hiányos, így ők is elmondják a saját verziójukat a helyszínen történtekről.

Nyár közepén történt az incidens, amikor az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Karnics Krisztina egy videón magából teljesen kikelve, ököllel fenyegeti és visítva szidja a rendőröket. Az eset hatalmas port kavart, mivel az említett színésznőt a rendőrség előállította. Ezt a viselkedést a produkció sem hagyta szó nélkül, így a szappanopera teljes mértékben elhatárolódott Krisztina megnyilatkozásától. 

Molnár Gusztáv színész a napokban számolt be arról, hogy másodszor is kirúgták az RTL Klubtól, miután nyilvánosan is beismerte alkoholfüggőségét. Járai Mátét egy egyszerű információ-kifecsegéséért hetekre levették a képernyőről. Pedig ő még csak nem is erőszakoskodott. 

A kérdés egyedül az, hogyha egy erőszakos szóváltás miatt az RTL –  amely csatorna hihetetlenül kiáll az elfogadás mellett – megválik egyik sorozatszínészétől, vagy egy rossz mondat miatt egy műsorvezetőt felfüggesztenek, akkor miként reagál majd arra, hogy a vezető műsoruk, az X-Faktor mentora, Gáspár Laci egy szórakozóhely személyzetét a „leszbikus k*rva” jelzővel illeti. Neki meg lehet bocsájtani? Ő kivétel? 

X faktor 11 forgatási nap 2022 június 21-én
Fotó: Szabó Gábor / Gabriel Szabo

Hétfőn látott napvilágot a Reddit nevű közösségi oldalon egy videó, ami lavinát indított el a média és Gáspár Laci életében. A képsorokból az látszott, hogy Laci magából kikelve üvöltözik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével, miközben azt ordítja, hogy „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!” De, mint kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa.

A szórakozóhely válasza

Lapunk utolérte a bárt, akik Lacitól meglehetősen eltérően gondolnak vissza arra az estére.
Szórakozóhelyünk, mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni – kezdte lapunknak a bár szóvivője, és innentől vált érdekessé a dolog. – Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – tette hozzá a szórakozóhely munkatársa, majd elmondta, hogy is került sor Laci származásának firtatására.

Fotó: Végh István

Senki sem tökéletes

A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő az énekes származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. Semmiféle tettlegességre nem került sor, és nem azért, mert előkapta a telefonját. Be se tudta kapcsolni, tiszta vicc volt, igazából már ő is érezte, hogy túlfeszítette a húrt és szerintem megijedt, gondolta ez majd megvédi. Aki hozzánk jár, tudja jól: sok éve nyitva vagyunk, soha egy verekedés nem volt a helyen, sőt ehhez hasonló sem történt… – nyilatkozta lapunknak a bár szóvivője, és ez azért érdekes, mert Laci az ominózus rádiós interjúban teljesen mást mondott.

Laci teljesen máshogy emlékszik a történtekre

- Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ’takarodjatok innen most már’... nagyon durván – nyilatkozta Balázsék reggeli műsorában Gáspár Laci, amiből az derül ki, hogy teljesen máshogy emlékszik a két oldal a szombaton történtekre. De kinek van igaza? Egy biztos, az egyetlen nyilvános bizonyíték az a már sokszor említett videó, amiben az X-Faktor mentora torkaszakadtából üvöltözik a felszolgálókkal.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414079_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez az utolsó felvétel a most meghalt Kirstie Alley-ről - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10528_resized.jpg?avcount=1670355908
origo.hu

Gelencsér Timi szexi szirénként állt modellt - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413318_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Keresztanya lesz a megvakított kemecsei nő - a tragédia napjához kötik a névválasztást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414707_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Pénzügyminisztérium: Magyarország nem vétózott, minden ilyen állítás álhír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414528_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egyre szánalmasabb Harry és Meghan netflixes filmje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413529_auto_resized.jpg
travelo.hu

Világsztárok forgatnak Szilvásváradon, a térség visszacsöppent a XIII. századba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10522_resized.jpg?avcount=1670355908
kemma.hu

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/zKozdmJJTAQgG0NJWBpDk1plOpIh7xX9DKextmVe63E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI1ZGIxYzJkMTdiZTRkYzI4ZTI5MjhkZDVmZTQwNzU4.jpg
ÍTÉLET

Megszólalt az ítélethirdetés előtt Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/dVNodCmD48z8FWY77pbiqvXD7y8Nu2Y5A5B2Ui1ecng/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiYzMzM2Q4OGUwOTRlNTA5YTVjMGNkNTQxNzczMTVh.jpg
Kémia

Máris összeboronálták Kaly Rolandot a Sztárban sztár leszek! korábbi énekesnőjével