Lánykérés

Megházasodott a TV2 sztárja, akinek adásban kérték meg a kezét - exkluzív fotók

Létrehozva: 2022.09.29.

Egy ország szeme láttára kérték meg a versenyző kezét, és habár nem ilyen lánykérésről álmodott, már az esküvőt is megtartották, és boldogabbak, mint valaha.

Először fordult elő a Séfek Séfében, hogy adás közben kérik meg egy versenyző kezét. Bánfalvi Renátát a kék csapatból Ördög Nóri segítségével kérte meg párja, és azóta már az esküvőt is megtartották. A Borsnak Reni boldogan és előzékenyen nyilatkozott a lánykérés körülményeiről.

Hát az biztos, hogy nem számítottam rá. Nem ország világ előtti lánykérésről álmodtam, de abban a pillanatban annyira meglepődtem és boldog voltam, hogy ha akárki meztelenül ugrált volna fél lábon se tűnt volna fel. Ráadásul fél perccel korábban még csak a verseny heve volt bennem.

Fotó: Tobi Gergő

- Azóta már az esküvőt is megtartottuk, ami remekül sikerült és az egész szervezését élveztük – nyilatkozta lapunknak a kék csapat Renije, aki elmondta, hatalmas élmény volt számára ebben a műsorban szerepelni.

Nagyon jó érzés volt ilyen profi körülmények között dolgozni és versenyezni. Amikor még én is vendéglátóban dolgoztam, imádtam azt a miliőt. Jó volt újra ebben a közegben részt venni egy pár hét erejéig, és motiváló volt ennyi profi szakáccsal együtt dolgozni. Jó emlékeim vannak a Séfek Séféről – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek