Visszatérés

Liptai Claudia visszatér a TV2-re

2022. szeptember 7. szerda 15:43

Bár a műsorvezetőt jelenleg élő szerződés köti az RTL-hez, a hírek szerint engedélyt kapott arra, hogy képernyőn legyen a konkurenciánál. Tilla és Claudia 21 éven át vezettek közösen műsort.

Szeptember 3-án indult az ősz a 25 éves TV2-n, az első visszaemlékező adásban olyan legendák is visszatértek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik vissza az emblematikus pillanatokra. Szeptember 10-én, a második adásban Tilla Liptai Claudiával közösen szerepel, erre hosszú évek óta nem volt példa. 

Ha jól emlékszem, utoljára 2018-ban vezettünk együtt műsort

 - mondta a Bors megkeresésére, Till Attila. - Nagyon jó volt újra együtt dolgozni, beszéltük is, hogy mindketten nagyon reméljük, hogy egyszer még lesz lehetőségünk egy nagyszabású showműsort együtt csinálni. 

Liptai Claudia/Tilla
Fotó: TV2

- A mi kettősünk igazán izgalmas páros, jól működünk együtt, a közös munka feltölt minket, nem pedig fáraszt - magyarázta Tilla, aki így folytatta: - Imádom Claudia humorát, a munkához való hozzáállását, a lendületességét és a profizmusát. A közös munka jó élmény volt! 

Tillától azt is megkérdeztük, hogy volt-e valaha valamiféle közös rituáléjuk Claudiával az élő műsorok előtt, amire a műsorvezető így válaszolt: 

Semmi különleges, leszámítva, hogy mindig próbáltam megnevettetni pár másodperccel a színrelépés előtt. Mindig kitaláltam valami hülyeséget, hogy oldjam a feszültséget, hiszen hihetetlenül felfokozott idegállapotban van az ember egy-egy ilyen szereplés előtt. 

 

A mostani közös munka szemmel láthatóan tetszett mindkét műsorvezetőnek, Tilla még az Instagram oldalán is megosztott egy rövid videót a nagy találkozásról. 

Tilla/Liptai Claudia
Igencsak jól érezték magukat újra együtt 

- Fantasztikus volt ennyi idő után visszatérni a TV2 -re, Tillával csodálatos a közös munka, nagyon jó volt látni a régi kollégákat is

 - áradozott Liptai Claudia, aki így folytatta: - Hogy a hangulat milyen jó volt, azt szombat este láthatják a nézők is. - mondta megkeresésünkre a műsorvezető. 

A szombati adásban a stúdióban ott lesz Novák Péter, Soma, Pély Barna és Pierrot is, a csapat a Big Brother, az IHM, a Tények, az Activity, a Napló, az Aktív, az Áll az alku, a Claudia show, a Jakupcsek show, a Walker, a texasi kopó, a Jóban Rosszban és a Propaganda régebbi adásaira emlékezik majd. 

A nézők találkozhatnak majd olyan bejátszásokkal is, melyekben Liptai Claudia, Jakupcsek Gabriella, Gundel Takács Gábor, Szulák Andrea és Gombos Edina köszön be, a fináléban pedig Rúzsa Magdi és Szakos Krisztián lép színre.

A kereskedelmi televíziózás elmúlt 25 évének két főszereplője a TV2 és az RTL Klub. Az elmúlt negyed században a képernyőn feltűnt műsorvezetők mára a sztárvilág megkerülhetetlen szereplőivé váltak. Az évek során voltak nagy átigazolások, onnan ide, innen oda. Liptai Claudia jelenleg az RTL műsorvezetője, így a csatornával megegyeztünk abban, hogy az ünnep apropóján engedélyezik Clau szereplését a TV2-25! születésnapi show-jában és mi is így jártunk el az esetükben -  nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15409937_auto_resized.jpg
origo.hu

Lekönyökölte a FIFA egyik tisztviselőjét, akár 15 meccsre eltilthatják a sztráfocistát - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412806_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egy ünnep sem lesz már ugyanolyan” - zokogva búcsúznak a Tuzséron elgázolt 10 éves kislánytól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412709_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Boros Imre (PestiSrácok.hu): Ezért a Molnak felelnie kell!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412864_auto_resized.jpg
ripost.hu

Csak úgy ugrálnak óriási mellei: levetkőzve ünnepli a gólt a világ legszexibb nője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15411746_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Robbanások történtek két oroszországi katonai repülőtéren

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412478_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyors, könnyű és finom - itt egy szuperpraktikus szakácskönyv a mindennapokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10495_resized.jpg?avcount=1670278211
astronet.hu

Miért érdemes liposzómás C-vitamint választani? (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412482_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyilkos öngyilkosság Csesztregen: Lesújtó hírt kapott a házaspár a végzetes döntés előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10497_resized.jpg?avcount=1670278211
origo.hu

Mit jelent a hazaszeretet 2022-ben? (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15409934_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bántalmazott édesanyjához hívta ki a rendőröket a bátor kisfiú

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/5iKrMhdsAhmh6djF5UH2JKaGr21sVAPIIjdNgh-uA80/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZiMDM3NjczMzFkOTRhODU5MGNkYzUwY2UxNjQ4NzIx.jpg
Luxus

Kiderült a teljes igazság Kulcsár Edina és G.w.M anyagi helyzetéről

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/YMHiyT5YW2sEjfNKJmzQCppIJFLoWRtvgcSIt4DLdsE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2EzY2Q5ZDZlMzVjNjRmZDhhOWNiN2RhZjY5MDE0MWEw.jpg
Tragédia

„A feleségét is be tudta csapni” – drámai részletek a magyar színész öngyilkosságáról