Anya-lánya

Berki Mazsi komoly lépésre szánta el magát, Emma bölcsődébe fog járni

2022. szeptember 5. hétfő 05:00

Berki Mazsi veszi át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars legújabb évadában. Az özvegy édesanya mindent megtesz azért, hogy a műsorban is jól teljesítsen, de mindeközben a gyermeke se szenvedjen hiányt semmiben.

Mazsi nem bírja feldolgozni férje elvesztését

Forrás: Ripost

Kulcsár Edina a napokban jelentette be, hogy a harmadik gyermekével várandós, ezért vissza kell lépnie a Dancing with the Starsból. A TV2 sikerműsorában így Bonyhádi Ferenc András táncpartnere Berki Mazsi lesz, aki bár nehéz időszakon megy keresztül, végül igent mondott a felkérésre. 

Nagy a munkabírása 

Mazsi nincs könnyű helyzetben: közel négy hónapja veszítette el imádott férjét, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. Közös kislányukat, a kilenc hónapos Emma Katerinát azóta egyedül neveli. Felmerül a kérdés, hogy vajon miként veszi majd a heti hét napon át tartó akadályokat, táncpróbákat? 

Úgy gondolom, nagyon nagy a munkabírásom. A jelenlegi élethelyzetemben jó, ha le tudom kötni magam, ha a nap huszonnégy órájában van valami dolgom, tennivalóm, mert addig sem kell gondolkodnom

– fogalmazott a fiatal édesanya a TV2 Mokka című műsorában. 

Ennek ellenére kihívás számára a verseny, hiszen később csatlakozott be, miközben a többi párosnak már volt lehetősége próbálni, összeszokni. 

Le vagyunk maradva, nem is kicsit, de a hátrányból előnyt lehet kovácsolni, mi ezen dolgozunk Ferivel. Nagyon sok feladat van, lesz mit tanulni.

Komoly sportmúlttal rendelkezik 

Berki Mazsitól korábban sem állt távol a mozgás. karate Európa-bajnokként már gyerekkora óta rendszeresen sportol,de most egy egészen új műfajban kell bizonyítania. 

A sport múltam a fegyelmezettségben segít, és a strukturált gondolkodásban. Amit tanulnom kell, és ez már látszik, az a szabad önátadás és a kontrol közötti egyensúly – árulta el a Metropolnak Mazsi, hozzátéve, hogy a sportmúltja jó alapot ad számára a felkészüléshez. 

– Valójában mindenben segít a sportolói múltam. Ez a legjobb alap nem csak a táncban, de az életben is – mosolygott Mazsi, akit a táncpartnere is nagyon dicsér.

Mazsi munkabírása óriási 

Bonyhádi Ferenc András a Metropolnak elmondta, hogy Mazsival rögtön megtalálták a közös hangot, ő pedig nagyon felnéz a fiatal édesanyára a kitartásáért, lelki- és testi erejéért. 

Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatunk! Az az erő ami benne van, elképesztő és példaértékű. Már az első hosszabb beszélgetésünk is nagyon inspiráló volt számomra. Emberileg is egy hullámhosszon vagyunk, nem csak a műsorral kapcsolatos elképzeléseink és céljaink egyeznek, de a világ “nagy dolgairól” is hasonlóan gondolkozunk, ami nagy mértékben megkönnyíti a közös munkát – fogalmazott a táncművész. Mivel új táncpartnert kapott, Ferencnek át kellett gondolnia, hogy az eredeti koreográfia Mazsival is véghez vihető-e, hiszen alapvetően Kulcsár Edinára tervezte az első adás versenyszámát. 

Mivel Mazsinak is ugyanaz a célja, hogy a maximumot hozza ki magából és a lehető legjobb eredményt érje el, így magán a felkészülési terven nem kellett nagy mértékben változtatnom. Mazsival a többi versenyzőhöz kèpest egy pár hét csúszással tudtuk csak megkezdeni a munkát, de úgy érzem, van még elég időnk, hogy a koreográfiát átalakítsam az ő karakterére ès erősségeire. Ezen dolgozunk jelenleg gőzerővel – mondta el Ferenc, aki nem győzi dicsérni a táncpartnerét. 

Mazsi motivációja elképesztő, egészen extrém és nehéz lépéseket is bevállal, így az én munkámat is megkönnyíti, hiszen teljesen a szabadjára engedhetem a fantáziámat a koreográfia megalkotásánál. 

A kislánya az első 

Bár teljes erőbedobással készül a műsorra, Mazsi számára a gyermeke boldogsága az első. Éppen ezért beosztást készített, ami Emma Katerina napirendjéhez igazodik. A kislány szeptember végén heti három napot bölcsődébe fog járni, illetve a családja és a barátai segítenek neki a baba körüli teendőkben.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414749_auto_resized.jpg
origo.hu

Óriási gond, hogy a hétfőn életbe lépett brüsszeli szankciók miatt a MOL nem tud behozni saját, pozsonyi finomítójából üzemanyagot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10531_resized.jpg?avcount=1670359505
ripost.hu

Halálra rémültek a rajongók Britney legújabb topless fotójától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414399_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adott ki az OTP, erre kérnek mindenkit!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414634_auto_resized.jpg
vg.hu

A hét végén változik a MÁV és a Volán menetrendje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413836_auto_resized.jpg
ripost.hu

Szívszorító: Íme az utolsó fotó a hétfőn elhunyt Kirstie Alley-ről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414438_auto_resized.jpg
vg.hu

Harmadával drágulna az üzemanyag, ha holnap törölnék az ársapkát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10530_resized.jpg?avcount=1670359505
borsonline.hu

Tragikus hírt kaptunk: elhunyt a legendás színész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414034_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Konyhafőnök VIP: "Eldurrant az agyam" – Pirner Alma durván kiakadt Geszler Dorottyára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10522_resized.jpg?avcount=1670359505
kemma.hu

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414445_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Több gyerek tűnt el egyszerre Szolnokon, nagyon erőkkel keresik őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412806_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egy ünnep sem lesz már ugyanolyan” - zokogva búcsúznak a Tuzséron elgázolt 10 éves kislánytól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/zKozdmJJTAQgG0NJWBpDk1plOpIh7xX9DKextmVe63E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI1ZGIxYzJkMTdiZTRkYzI4ZTI5MjhkZDVmZTQwNzU4.jpg
ÍTÉLET

Megszólalt az ítélethirdetés előtt Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/dVNodCmD48z8FWY77pbiqvXD7y8Nu2Y5A5B2Ui1ecng/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiYzMzM2Q4OGUwOTRlNTA5YTVjMGNkNTQxNzczMTVh.jpg
Kémia

Máris összeboronálták Kaly Rolandot a Sztárban sztár leszek! korábbi énekesnőjével