Pénz

Egy este alatt félmillió forintot „k*rt el” az X-Faktor 17 éves győztese

Létrehozva: 2022.08.02.

Balázs Alex, művésznevén Alee azt vallja, nem kell durván spórolni, inkább több pénzt kell keresni.

Elég rendesen szórta a pénzt saját bevallása szerint is az X-Faktor legutóbbi győztese, Alee. Sőt, a 17 éves rapper a Levente klubja című műsorban elmondta, még mindig vannak ilyen időszakok az életében. Hogy mire költ?

„Élményekre. Például kimegyek Romániába a Transzfogarasra, nagyon régi vágyam, hogy ott végig menjek. Szimulátoron vagy már tíz éve járok rajta, szóval már megnézném élőben is.

Vagy eljárok gokartozni, ami szintén nagy flash. Volt, hogy egy este alatt elk*rtam félmillió forintot majdnem rá. Arra, hogy rohadt sokat mész és az egész pálya a tiéd

mesélte Alee, aki most jutott el arra a pontra, hogy meg tudja fogni a pénzt.

 

„Mindig úgy voltam vele, ez egy nagyon hülye felfogás lehet, hogy megkerestem, mit spóroljak rajta. Oké, jó ha van megspórolt pénz, de annyira spúr módon nem szeretnék spórolni, ahogy azt az emberek szeretnék körülöttem. Tehát ha megkeresek 2 milliót, abból nem fogok elrakni 1 millió 600 ezret, és 400-ból megélni. Ha van 2 millióm, akkor bőven elég, ha elrakok 1 milliót belőle és a másik 1 millióból hagy éljem ki magam” fogalmazott a 17 éves rapper, aki szerint ha már eljutott erre a pontra, akkor ennyivel megjutalmazhatja magát.

A felfogásom az az, hogy nem durva módon kell spórolni, hanem többet kell keresni. Emiatt meg ütöm a vasat mindenfele, tehát szeretnék vállalkozást is

mondta Alee. Hozzátette, egyelőre még keresi a lehetőségeket, de az sem kizárt, hogy a zenei szférán belül indít majd vállalkozást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek