Öröm

Forgács Gábor: Minden napért hálás vagyok

Cs.G.

Létrehozva: 2022.08.27.

A mindig energikus és vidám színész nem érzi, hogy pihennie kéne. Imádja a munkáját, így gyakran jár be a stúdióba és bármilyen felkérésnek örömmel tesz eleget.

Forgács Gábor igyekszik minden pillanatot boldogan megélni, hogy elégedetten térjen haza. A nyáron is rengeteget dolgozott, de nem érzi, hogy pihenni kéne. Szerencsére akadt is bőven mit csinálnia, két hangoskönyv és rengeteg kisebb-nagyobb szinkronszerep miatt szinte folyton a stúdióban volt.

Jól érzem magam! Munkám is van bőven, ma két szinkronom volt betervezve, éppen most megyek a következő munkámhoz – mesélte lapunknak örömködve Forgács Gábor. 

Végigdolgoztam a nyarat, ami fontos volt nekem, nem csak anyagilag, de a munka miatt is. Imádom a munkámat és nem érzem, hogy szükségem lenne a pihenésre

 – mondta nevetve.

Persze azért egy-egy napon jutott a pihenésre is idő – tette hozzá. Ilyenkor lementek a Balatonra vagy az unokákkal töltötte idejét. Bevallása szerint már nem szeret sokat utazni, inkább az otthona kényelmét választja.

A nyáron két hangoskönyvet is felvettem az otthoni stúdiómban. Nem kell nagy dolgot elképzelni, de pont elég, hogy felmondjam a szövegeket. Ilyenkor mindig elvonulok, nekem csend kell a munkához – mesélte.

Forgács Gábor úgy véli, nem szabad bánkódnunk a mindennapokban, mindig meg kell találni az értelmét annak, hogy örüljünk.

Minden napért hálás vagyok, ez az életfilozófiám is. 

A pillanatnak kell örülni, és olyan élményeket szerezni, amik értékesebbé teszik a jelent. Persze én is gondolkodom előre, de úgy hajtom le a fejemet, hogy ma is egy jó és értékes nap van mögöttem. Örömmel tölt el, ha valaki azért hív fel, mert szükség van rám és nem csak azért, mert kell – fűzte hozzá a színész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek