Munka

Bárdosi Sándor: Most nem lecsapni kell a földre a partnerem, hanem finoman letenni

Cs.G.

Létrehozva: 2022.08.13.

Az olimpikon és harcművész hatalmas örömmel és motiváltsággal vág neki a Dancing with the Stars harmadik évadának.

Bárdosi Sándor hatalmas fába vágta a fejszéjét, az olimpiai bajnok ezüstérmes birkózónak és kevert harcművésznek most a finom mozdulatok mesterévé kell válnia. Örömmel és energikusan áll a feladat elé, hiszen mindig is szerette a kihívásokat.

Olyan ember vagyok, aki szeret új dolgokat megtanulni és szinte mindenkitől lehet valamit. Kihívás lesz, hogy most nem lecsapni kell a földre a partnerem, hanem finoman letenni, de talán ezzel sem lesz gond

 – nevetett az olimpikon.

Sportemberként látja a különbségeket, hiszen a ringben mindig a hatékonyság volt a fontos, most viszont a szépség, a forma és a külalak kerül előtérbe.

Kifelé nagyon szépnek kell mutatni a mozdulatokat, a technikát – mondta határozottan Bárdosi. – Az is nagyon fontos, hogy el kell hitetnünk, hogy az adott koreográfiánk a világ legkönnyebb és legtermészetesebb mozdulataiból áll össze – tette hozzá Szőke Zsuzsanna, Sanyi táncpartnere, aki nagyon magabiztos a párosukban, hiszen a harcművész hajlandó tanulni és tele van akaraterővel.

Már az első találkozásunk után meg volt a közös pont, mert Zsuzsi és én is a munkában hiszünk, és ebből jó dolgok születnek – mesélte a páros, hogy milyen hamar megtalálták a közös nevezőt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek