Esküvő

Elmarad Hajdú Péterék esküvője: „Dominik kissé átírta a forgatókönyvet”

Maca néni

Létrehozva: 2022.07.25.

Hajdú Péter és kedvese Eszter a 2022-es év második felére tervezték esküvőjüket, de a most 5 hónapos kisfiúk, Dominik érkezése felülírta a terveket. A műsorvezető és Eszter most a babázásra fordítják minden idejüket, de már körvonalazódik az esküvő új időpontja.

Hajdú Péter számára éppen a napokban jött el az idő, hogy végre igazán részese legyen Dominik életének. Az öthónapos kisfiú ugyanis lassan kezdi felismerni őt és már „el is küldte” az első, apukájának szánt igazi mosolyt. Péterrel a babázás örömeiről és persze a tervezett esküvőről beszélgettünk.

„Látszott rajta, hogy neki én egy idegen vagyok”

Fotó: Instagram

-Volt már tapasztalatom abban, hogy apukaként mire is számíthatok az első időszakban, így tisztában voltam vele, hogy Dominik jó pár hónapig ”ignorál” majd, vagyis nem nagyon vesz tudomást a létezésemről. Ez teljesen természetes, hiszen egy csöppségnek, aki kilenc hónapon át az anyukája pocakjában élt, idő kell arra, hogy már ne csak a mamájáról vegyen tudomást és ne csak az ő érintésére, illatára, hangjára nyugodjon meg. Négy hónapon át nem is igazán sikerült a vigasztalás, pedig próbálkoztam rendesen. Nekem maradt néha a pelenkázás és a fürdetés, mert hát nem akartam mindent Eszterre hagyni, de Dominik csak meresztette a kis szemeit és látszott rajta, hogy még nem ismer meg - kezdte lapunknak Hajdú Péter, aki éppen a napokban tapasztalt komoly változást a kisfiával való kapcsolatában.

Fotó: Instagram

A barátok mára háttérbe szorultak

-Most is éppen babázom. Dominik  pár héttel ezelőtt mosolygott rám először ébredés után, vagyis megtört a jég. Már velem is kommunikál, néz rám, nevet és boldogan kalimpál, vagyis kezd rájönni, hogy én is része vagyok a kis életének. Hihetetlenül jó érzés látni az első mosolyt, amit én kaptam! Persze eddig is egy család voltunk, de ezt már ő is tudja, vagyis beengedett a bizalmi körbe, amit eddig ketten alkottak Eszterrel...- mondta a műsorvezető-televíziós szakember, akivel sokat fordult a világ mióta első két gyermeke megszületett, vagyis ma már kicsit másképp áll az apasághoz, mint korábban. -Noncsi lányom tizenhárom, a fiam Dávidka pedig 11 éves, vagyis amikor ők születtek a harmincas éveim közepén jártam, és máshol voltak a hangsúlyok mint ma. Akkoriban a család, munka és a barátok volt a sorrend, ami persze ma sem változott, de rövidült. A barátok ma már nem játszanak akkora szerepet az életemben, mint anno és persze ha tehetem, a munkából is le-lecsípek némi időt, amit a családra fordítok. Énidő pedig szinte egyáltalán nincs, vagyis amit magamra szánnék, azt most kettőnkre fordítom, hiszen nagyon fontos, hogy ne csak dolgozó ember és apa legyek, de társ is Eszter számára- fejtette ki Hajdú, aki mintha csak megsejtette volna a következő kérdést, kitért az esküvővel kapcsolatos terveikre is.

Fotó: Instagram

„Halasztjuk az esküvőt...”

-Korábban azt terveztük, hogy idén nyáron, vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt. És persze szeretne tökéletes formába lendülni, hogy úgy álljon rajta az esküvői ruha, ahogyan azt ő elképzelte. Szerintem persze most is tökéletes, de mivel remélhetőleg neki ez lesz az egyetlen esküvője, nekem pedig az utolsó, megértem, hogy nem csak nekem, de önmagának is tetszeni szeretne. Így Eszter most azt mondja, hogy szerinte jövő tavasz lehet a legjobb időpont, hogy kimondjuk egymásnak az igent. Dominik akkor már másfél éves lesz és akár a gyűrűt is viheti majd az anyakönyvvezetőhöz- árulta el a Borsnak Hajdú Péter.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130809_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Zelenszkij terve: így akarja kirobbantani a harmadik világháborút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27108_resized.jpg?avcount=1713265511
origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134051_auto_resized.jpg
life.hu

Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131779_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ellepték a rendőrök Budát, utóbb elmondták, mi történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130745_auto_resized.jpg
life.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Az Oroszlán hullámvasúton utazik, a Szűznek önvizsgálatra van szüksége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133821_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Schiffer: Nem csodálkoznék, ha Magyar Péter tündöklését Nagy Ervin miniszterelnök-jelöltsége követné

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27109_resized.jpg?avcount=1713265511
origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133727_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Még ma menj el tankolni, megint drágább lesz az üzemanyag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132857_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/spCq4IxLqTvnlJbkVyhqrwJzeXNfPMI8jSjWoC1WW5Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I5YjU1MmU5NjU2ZDRhY2Q4ZWZlYTU5YzRlMTBlZTgx.jpg
Emlékezés

„Elmondhatatlanul hiányzik” - megrendítő vallomást tett Gesztesi Károly utolsó szerelme

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/QAdOMwitycjq0_M9u74QAH6WTeFuvTmgZP0C0RT6qkM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0NDMzM2JhNWZhOTQyNWI5NjdiN2ZkNzY3YzgzM2Jk.jpg
Meglepetés

Két hónapja, a legnagyobb titokban szervezkedett Tóth Gabi