Kapcsolat

Zsidró Tamásra rátalált a szerelem, már össze is költözött párjával

Létrehozva: 2022.06.16.

Újra boldog a sztárfodrász. De vajon lesz-e esküvő?

Forrás: YouTube

Másfél hete jelent meg az első árulkodó jel Zsidró Tamás Insta-oldalán, hogy bizony könnyen lehet: újra rátalált a szerelem. Azóta a sejtés bebizonyosodott, sőt, a kapcsolat olyannyira biztos lábakon áll, hogy a pár már össze is költözött.

– Picit féltem, hogy belefásulok az agglegényéletbe. Nem mondom, hogy cölibátust fogadtam, de én a komoly dolgokban tudok kiteljesedni igazán, a rövid távú kapcsolatokban nem hiszek és nem is jellemző rám – mesélte a Story magazinnak Zsidró, aki azt is elárulta, már három hónapja tart az új kapcsolat.

Így ismerte meg szerelmét Zsidró Tamás

A sztárfodrász arról is beszélt, hogyan hozta őket össze a sors:

– Baráti szinten már ismertük egymást, részemről régebben már volt is kezdeményezés, de akkor nem álltak úgy a csillagok. Ám a mostani találkozásunkkor már mindketten éreztük, hogy eljött a mi időnk magyarázta. 

Zsidró Tamás, YouTube
Ismét rátalált a szerelem  Fotó: YouTube

– Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa. Túlnyomórészt nálam vagyunk, mondhatjuk, hogy összeköltöztünk. És nagyon jó így. Együtt kelünk, kávézunk, reggelizünk, aztán elmegyünk dolgozni. Délután együtt edzünk, aztán vagy randizunk egyet, vagy hazajövünk. Ő is a Balaton szerelmese, ahogy én, úgyhogy hétvégenként általában ott vagyunk. Ha itthon maradunk, akkor pedig a kertben babrálunk, főzünk, barátokkal vagy a gyerekekkel vagyunk.

Lesz-e esküvő?

Az esküvő-kérdést láthatóan nyitva hagyja a pár, bár három hónap elteltével talán még korai is lenne erről beszélni:

– Mivel mindketten voltunk már házasok, nem ez nálunk a fókusz, hanem az, hogy a mindennapokat jól éljük meg és tartalmasan töltsük. De ez a kapcsolat már most mélyebb annál, mint hogy bármit is kizárjunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ha minden így marad, akkor is tökéletes a boldogságunk. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek