Életveszély

16 százalék esélyt adtak az orvosok Köllő Babettéknek

Létrehozva: 2022.06.03.

Köllő Babett ikrei elvesztése után évekig elsírta magát, ha meglátott egy pelenka reklámot.

Kislánya, Milla megszületése után Köllő Babett már nem szeretett volna gyermeket, férje, András viszont igen.

Én úgy éreztem, hogy mi így teljesek vagyunk, és ez így nekünk jó. András pedig azt látta, hogy nő a gyerek, és benne volt még az, hogy legyen még egy kicsink. Lehet, hogy azért, hogy így engem is nagyobb biztonságban tud maga mellett

- emlékezett vissza a SztárMami adásában Babett, aki pont ekkor kapott egy lehetőséget egy készülő mozifilmben. Azt gondolta, ez lesz az ő kiugrási lehetősége, de mire eljutottak a forgatásig, kiderült, hogy teherbe esett.

És kiderült, hogy ikrek - tette hozzá.

Elmentek egy genetikai vizsgálatra, ahol azonban nem lettek jók az eredmények.

Nagyon ritka esetben van olyan, hogy ugye a két gyermeknek két méhlepénye kell legyen, de időnként összenő. Nem tudják megmondani, hogy mitől. 35 éves voltam. Összenőtt a méhlepény, és az kommunikál, közös a vérkeringés. 16 százalék esélyünk volt arra, hogy mindhárman megússzuk ép bőrrel! Néztünk utána különböző lehetőségeknek, de én utána egyre rosszabbul lettem, és akkor a vége az lett, hogy el kellett egymástól búcsúznunk. Az egy nagyon nehéz időszak volt az életemben! - mesélte.

Köllő Babett bevallotta, utána évekig elsírta magát, ha meglátott egy pelenka reklámot. Ahogy ő fogalmazott, ezt meg kell gyászolni.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek