Hiúság

MC Hawer többet költ magára, mint a menyasszonya

2022. május 5. csütörtök 12:30

MC Hawer mindent megtesz azért, hogy 56 évesen is megőrizze a fiatalos külsejét. A napokban bevállalt egy különleges szépészeti eljárást is, ami igencsak költséges, ám úgy véli, a végeredményért mindenképpen megérte. Elvégre ő a vőlegény…

Forrás: Bors

A mulatós zene egyik legnagyobb ikonja, MC Hawer gőzerővel készül az esküvőjére. Tavaly ismerte meg szerelmét, akivel néhány randi után összeköltöztek és eljegyezték egymást. Bár gyorsnak tűnhet az a tempó, amit a párkapcsolatukban diktálnak, kétségük sincs afelől, hogy az ég is egymásnak teremtette őket. Igaz, nemrégiben lassítottak egy kicsit és elodázták az esküvő időpontját. Úgy érezték, szeretnének jobban összecsiszolódni, mielőtt hivatalosan is összekötnék az életüket.

A boldogító igen körülményeit illetően már megegyeztek: eszük ágában sincs hetedhét országra szóló lakodalmat csapni. Már csak azért sem, mert MC Hawer korábbi alkoholproblémái miatt egy csepp italt sem kínálnak majd az esküvőn. 

Így viszont, hogy csak a szűk családi kör tagjai szerepelnek a vendéglistán, több pénz jut az előkészületekre és arra, hogy a nagy napon mindketten tökéletesen nézzenek ki. 

Az esküvőkön mindig a menyasszonyé a főszerep, ezért ő az, akinek a megjelenésére több pénzt fordítanak a párok. A zenész és jegyese esetében azonban éppen ennek az ellenkezője igaz. 

MC Hawer remek formában van, senki sem mondaná meg róla, hogy néhány hónappal ezelőtt életének 56. évébe lépett. Mindent megtesz azért, hogy megelőzze az öregedés jeleinek kialakulását: a napokban például egy különleges ultrahangos arcfiatalító eljárásnak vetette alá magát. 

MC Hawer
MC Hawer nem sajnálja a pénzt a ráncok megelőzésére 
Fotó: Dombóvári Tamás / Bors

Az arcomat, a homlokomat, szemkörnyéket, a szám melletti részeket, az államat és a nyakamat is kezelték. Olyan érzés volt, mintha apró tűszúrások sorozatát kaptam volna. Nem volt fájdalmas, csak egy picit kellemetlen érzés. A végleges eredmény csak néhány hét múlva lesz látható, amikor teljesen regenerálódnak a sérült részek – mesélte a Borsnak a zenész, aki férfiakat meghazudtoló kitartásról tett tanúbizonyságot, ugyanis másfél órán át feküdt az igencsak költséges eljárás ideje alatt.

MC Hawer
Nem volt teljesen fájdalommentes, mégis jól viselte a zenész az arckezelést
Fotó: Dombóvári Tamás / Bors

Nem csak ő, hanem a menyasszonya is sokat ad magára, ám a leendő ara mégsem igényli a félmillió forintot kóstáló arckezelést.

Ő is igényes az öltözködésben, haj- és arcápolásban. Mondhatni egyformán gondolkodunk erről, igaz, talán én egy picivel hiúbb vagyok ezen a téren – vallotta be Géza, aki hamarosan oltár elé vezetheti szerelmét, akit továbbra sem mutat meg a rajongóinak. 

 

Előbb a lakás, aztán a lagzi

MC Hawer elárulta, szerelmével építkezésbe kezdtek, ami több időt vesz igénybe, mint azt először hitték. Csúsznak a munkálatok, ezért a nagy napot is egy későbbi időpontra tették. – Eléggé idegőrlő folyamat, reméljük, hogy a kapcsolatunk ezt a próbát is kiállja majd... Ha kész leszünk mindennel, jöhet az esküvő! – mondta a zenész. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hallássegítő funkcióval jöhet az új Apple fülhallgató

vg.hu

Budapest tele van időzített bombákkal

borsonline.hu

Ez már korhatáros! Csak egy cérnaszál tartja a szexi színésznő hatalmas melleit – fotó

magyarnemzet.hu

Jakabos Zsuzsanna a vizes világbajnokság után kit ment ki a vízből?

mindmegette.hu

Hőségriadó: ezt a 2 dolgot kell mindenképp bevinnünk a szervezetünkbe!

travelo.hu

Egy több mint két éve bezárt járat indul el ismét

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Részletesen mesélt hármas ikrei születéséről Rúzsa Magdi: Minden gyerekhez kellett egy orvos, egy inkubátor

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!