Döntő

Ma utoljára Csináljuk a fesztivált!

Bors

Létrehozva: 2022.05.21.

A fináléban még mindig hihetetlenül színes a mezőny: 9 versenydal mérkőzik meg egymással, hogy kiderüljön: kié lesz az évszázad slágere cím.

202220301 csináljuk a fesztivált sajtáj fotó: Szabolcs László

Szombat este a végéhez érkezik a Csináljuk a fesztivált! versenye. A 19:35-től a Dunán látható show-ban sztárok adják elő az évszázad legnagyobb slágereit, sőt ma megszületik legnagyobbak legnagyobbika is, melyet 10 héten át keresett a zsűri a műsorban.

A nézőket az LGT, Nem adom fel című slágere, és a szintén beat-korszakból való Szállj fel, magasra, majd a Meseautó és a Hamvadó Cigarettavég hívja időutazásra. Kovács Kati Nem leszek a játékszered slágere korhű lenyomata a magyar táncdalfesztiválos időszaknak, nem különben a Lady „N”-t, melyet a zsűri elnöke, Korda György énekel eredetileg.


Az ezredfordulón túli időszakból egyetlen dal jutott el a döntőig: a Szállok a dallal, mely Caramel dala. A Gyöngyhajú lányt idézi a színpadon a döntőben az Omega, és az István a király rockopera legendás dala, a Szállj fel, szabad madár! is megelevenedik a műsor záró epizódjában. Izgalmasnak ígérkezik a Csináljuk a fesztivált!, ahol ma kiderül melyik sláger a show-műsor abszolút nyertese.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek