Tábortűz

Kütyümentes gyerektábort szervez Kucsera Gábor

2022. május 17. kedd 17:15

A tábor egy olyan mesevilágot ígér, ahol új kihívásokkal találkoznak a kicsik, tanyasi környezetben.

A legtöbb szülő szereti, ha gyermeke értékesen és sok új élményt szervezve tölti az idejét, vidám és biztonságos környezetben. Ezért hozták létre a KucsiTanya gyermektáborait és Apafia programjait.

A KucsiTanya tábor egy olyan kütyümentes világ, ahol ötvöződnek a hétköznapoktól eltérő, új kihívások, amit a tanyasi élet adta életmód kínál, a táborokra jellemző izgalmas nyári kalandokkal. Ahol előtérbe kerülnek az emberi kapcsolatok, a játékok izgalma, és a természet szeretete. A résztvevők jó hangulatát és megfelelő kiszolgálását pedig a több mint egy évtizedes táboroztatási tapasztalatunk garantálja.

Gábor gyerekként rendszeresen vidéken töltötte a nyarakat, így közel áll hozzá a természetközeli, falusi környezet, majd a Farm című műsor is felelevenítette ezeket az élményeket, ebből jött később a KucsiTanya tábor ötlete, ahol a kissrácok a modern hétköznapokból kiszakadva természetközeli környezetben, rendhagyó programok által fejlődhetnek és kapcsolódhatnak ki. 

Fotó: KucsiTanya

„Gyerekként gyakran vidéken, Kengyelen töltöttem a nagyszülőkkel a nyarakat, ahol életre szóló élményeket szereztem, részben ezek az évek inspirálták a tábor ötletét is. Kőbányai kissrácként a falusi környezetben egészen kinyílt számunkra a világ, kalandosak voltak a mindennapok, sosem unatkoztunk a nővéremmel. Először persze megijedtem, amikor az óriási disznó megindult felém, vagy a kakas megkergetett minket, ráadásul eleinte azt hittük, hogy a kiskacsákat minden nap meg kell fürdetni, de lassan egyre többet tanultunk az állatokról, és később már én hajtottam ki a malacokat a laposra. Az egyik legnagyobb gyerekkori balesetem is ott történt. Fogócskáztunk a többiekkel, én nekiszaladtam egy üvegajtónak, ami szétvágta a csuklómat és rohannunk kellett a kórházba, hogy összevarrják.”

A tábori program teljes mértékben magával ragadó élmény egy átgondoltan kialakított gyerekközpontú világban, ahol a vezetők folyamatosan segítik, hogy a résztvevők teljesen ki tudjanak kapcsolódni.

Fotó: KucsiTanya

A táborban lesz szekerezés, állatgondozás, sajtkészítés, bográcsozás, sportjátékok és tábortűz is. A programot a 8-16 éves korosztály számára ajánlják, és turnusonként 20 fő vehet részt rajtuk. 

 Helyszín: Nagyvázsony, Igásló Központ
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

hirtv.hu

Stílust és hangnemet váltott Jakab Péter

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja