Vallomás

Egyetlen dolgot bánt meg az X-Faktor mentora, hogy mindenki láthatta teljesen pucéran

2022. május 25. szerda 09:30

Túlságosan megmutatta magát az énekesnő.

Forrás: YouTube

Amikor május elején kiderült, hogy ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti mellé Csobot Adél helyére az X-Faktor 11. évadába negyedik mentornak Herceg Erika érkezik, a legtöbben kérdőn vonták fel a szemöldöküket, kis hazánkban ugyanis nem cseng túl ismerősen a kárpátaljai születésű hölgy neve. Pedig a VIA Gra formációval jár már dala 87 milliós megtekintésnél is, emellett a Playmate is volt – Ukrajnában.

Lakatos Levente vendégeként egyébként épp ez utóbbi kapcsán árulta el: ha valamit megbánt eddigi élete során, az bizony ez a "kitárulkozó" fotózás volt.

 

Levi egész konkrétan rákérdezett a 2012-es fotózásra:

– Azt miért vállaltad be?

Erika nem igyekezett szépíteni válaszában: modellkedett, tehát ez volt a munkája, és szüksége volt a pénzre. Meg persze – teszi hozzá – akkoriban "más idők" jártak. Ahogy fogalmaz: ez menőnek számított.

Mai fejjel ez az egyetlen fotózás, amit ki is törölnék az életemből. Ez nagyon nyitott volt. Nem is azt mondom, hogy vulgáris volt, mert nem volt az, de túlzás volt – magyarázta Erika, hozzátéve: mostanában is volt bevállalósabb fotózása, de ott azért volt raja fehérnemű, ami ugyan áttetsző, de tehát megmutatja, amit kell, de mégiscsak takar valamit.

– Akkor még nagyon az elején voltam, 25 évesen külsőre is más voltam: még soványabb. Lehettem volna jobb formában is, akkor talán jobban szeretném azt a fotósorozatot.

Volt, hogy elájult két éneklés közt

Erika arról is beszélt, milyen komoly követelményeknek kellett megfelelnie egy producerek által összerakott sztárzenekar tagjaként. Nála például a 171 centis magasságához 55 kilogrammban maximálták a testsúlyát, ami fölé nem mehetett. De a késésekért is büntetést kaptak.

– Ha koncerteztünk, koncert után volt pár óra, hogy ki tudjuk magunkat aludni, és aztán pedig várt a busz, hogy kivigyen minket a reptérre. Ilyen nagyon sok volt. Ha elkéstünk, és 5 percet túllépett a késés, akkor már jött a pénzbüntetés.

 

Az énekesnő bevallota, magyar lányként eleinte kevesebbnek érezte magát a VIA Grában, hiszen a csapatot egyész Kelet-Európában sztárként kezelték, ő viszont még nyilatkozni sem tudott oroszul rendesen, viszont mindent megtett, hogy a legjobb legyen, 39 fokos lázzal is maximális teljesítményt nyújtott a színpadon.

– Volt olyan, hogy rosszul lettem olyan szinten, hogy bementem a színpad mögé, miközben nem volt a részem. Elájultam egy pár másodpercre. Az öltöztetőfiú locsolt fel, hogy Erika, mindjárt te énekelsz, és akkor szaladtam ki és énekeltem tovább.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Stohl Luca hosszú sms-ben könyörgött, hogy a TV2 hírosztályán politikai műsort vezethessen

origo.hu

Ezért ment a vízbe a Dunába fulladt kutyakiképző - videó

borsonline.hu

Rohantak a tűzoltók a IX. kerületbe, akkora baleset történt

ripost.hu

Fotó a temetőből, így néz ki az olimpiai bajnok sírja

mandiner.hu

A Momentum Fekete-Győr leváltásáról: Tanulási fázisban vagyunk

origo.hu

Szabó Zsófi kézen állva próbált terpeszteni, de nem sikerült valami jól - videó

lakaskultura.hu

Így lesz a sötétből világos: növeld a természetes fény mennyiségét a konyhádban!

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a chips

További cikkek

Válasz

MC Hawer reagált a vádakra: Nem követtem el bűncselekményt

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt