Üzenet

Hajdú Péter a léleklátóról: Kató egyelőre nem tudott meggyőzni

S.M.

2022. május 18. szerda 08:00

Kamerák előtt került sor Hajdú Péter és Kiss Kató léleklátó személyes találkozójára, azonban a tévést még mindig nem biztos abban, hogy a neki szánt üzenet valóban Berkitől érkezett.

Forrás: LifeTV

Múlt héten pénteken a LifeTV reggeli műsorában vendégeskedett Kiss Kató léleklátó, aki egy lezárt borítékot hagyott, melyben Berki Krisztián üzenete állt Hajdú Péternek. A tévés akkor a Borsnak elmondta, szívesen találkozna a léleklátó hölggyel, melyre kedd reggel élő adásban került sor. Hajdú a kamerák előtt olvasta el az üzenetet: „Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el, és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat” – állt a levélben.

A műsorvezető az Ébredj velünk! után a Borsnak elárulta, nem bizonyosodott meg róla, hogy valóban a május 6-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól érkezett az üzenet.

Nem mondom, hogy száz százalékban sikerült meggyőznie, de annak az esélyét sem vetem el, hogy ebben bármi lehet. Kató gyakran dolgozik a rendőrséggel együttműködve, rengeteg olyan dolgot mondott már az életében, ami valósnak tűnik. Azonban az az üzenet, amit a Krisztiántól adott át nekem, általános volt – kezdte lapunknak.

Hajdú Péter a műsorban konkrét kérdést szegezett Kiss Katónak, de a nő nem tudta megválaszolni. Kató erre is választ adott Hajdúnak.

– Azt mondta, nem lehet konkrét kérdéseket feltenni. Ő azokat az információkat adja át, amiket az elhunyt sugall neki. Én viszont szkeptikus vagyok, Istenben hiszek, ez pedig nincs benne a Bibliában. Viszont az is elképzelhető számomra, hogy egy ember tud kommunikálni a halottakkal – mondta Hajdú Péter, majd hozzáfűzte:

– Kíváncsi lettem volna, milyen információkat tudott volna még mondani, hogy meggyőzzön, most kevés volt ehhez az idő. Talán adok még egy esélyt, de kizárólag ha a nyilvánosság előtt történik. Nem járok el privát szeánszokra, mint ahogy jósnőhöz sem. Biztosan van valami az élet után is, de ezt egyelőre találgatjuk. Nem lehetetlen, hogy egyszer egy tévéműsorban vállalkozom erre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drasztikus változás jön az időjárásban

origo.hu

Lemond Boris Johnson brit miniszterelnök

borsonline.hu

14 hónap után találkozott gyerekeivel Fekete Dávid

mandiner.hu

Volt amerikai tanácsadó: Ha nem születik egyezség, Ukrajna eltűnhet a világtérképről

ripost.hu

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Szabó Ádám exe

mandiner.hu

Mit ne csinálj háborúban: ne próbálj meg egy légvédelmi rakétarendszert úgy hatástalanítani, hogy belelőssz (videó) (videó)

origo.hu

Kim Dzsong Un rendkívüli bejelentést tett

travelo.hu

Karcsi, a gólya is a Palatinus strandra jár

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

A Bors megtudta: Ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

borsonline.hu

Újabb fulladásos halál: Barátai kétségbeesetten kiabáltak segítségért

borsonline.hu

Kiderült: ezzel az ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

További cikkek

Szexi

Lekerült a ruha, apró bikiniben mutatta meg formás melleit Hódi Pamela