Interjú

Elvonóval mentette meg édesapja életét Judy

Létrehozva: 2022.05.08.

Alig néhányan tudják róla, hogy édesapját, aki hosszú ideig alkoholproblémákkal küzdött, neki sikerült meggyőznie, hogy menjen elvonóra. De nem ez az egyetlen dolog vele kapcsolatban, ami meglepetést okozhat.

Mi a legszebb szó, amit eddigi élete során mondtak önnek?

Az, hogy anya, és ahogy a gyerekem mondja. Sokáig nem hittem, hogy ezt egyszer hallani fogom…

Milyen anyának tartja magát?

Következetesnek, de nagyon lágyszívűnek és lazának. Mindent megadok a lányomnak, ami szükséges egy gyereknek. Nem akarom elkényeztetni, de nagyon nehéz megállni, mert engem kenyérre lehet kenni. Azt gondolom, Maja pont annyira tart tőlem, mint amennyire nem.

Férjével, Balázzsal, és kislányukkal egy 2021-es felvételen

Mit szólna, ha a kislánya azzal állna elő, hogy énekesnő akar lenni?

Áldásom adnám rá. Abban hiszek, hogy azt kell csinálnia, amit a szíve diktál. Ő nyilván nem a buktatókat látja az éneklés kapcsán, hanem a jó dolgokat, hiszen egy sikeres zenekar, a Groovehouse tagja vagyok 25 éve. Nem azt mondom, hogy nagyon könnyű volt az idevezető út, de nem is elérhetetlen. Tudom, hogy Maja a habitusával, stílusával és kitartásával könnyedén venné azokat az akadályokat, amiket én.

Mitől fél legjobban?

Nem szeretem bevonzani a rossz dolgokat, ezért inkább nem gondolok rájuk. Az ember a félelmeit mindenre kivetíti. Próbálom ezeket kizárni az életemből, de nyilván a gyerekemért aggódom leginkább. Bár egy békára biztos nem kívánok rálépni mezítláb, ettől eléggé undorodom.

A rossz dolgokat is képes az előnyére fordítani?

A pályám kezdetén még nem léteztek tehetségkutatók. Akárhány fesztiválon indultam, mindig kiselejteztek. Az első pillanatban kudarcnak éltem meg, de óriási erőt adott, hogy tudtam, több van bennem. Hiába sulykolták belém, hogy nem lesz nagy karrierem, csak azért is bennem volt a bizonyítási vágy. Bárhogy is nézzük, ma Magyarország egyik legsikeresebb popduója vagyunk Zsoltival. Nálunk a kitartás családi vonás, szerintem nincs lehetetlen.

A Fonogram díjkiosztón, 2006-ban

Kinek a véleményére ad?

A szüleimére. De ha ők az ellenkezőjét mondják annak, amit gondolok, nem feltétlen hallgatok rájuk. Persze, ha valaki már bejárt bizonyos utat, amire én csak félig-meddig léptem rá, adok a véleményére. De nem biztos, hogy nekem is ugyanazt az utat kell bejárnom. Inkább megyek a megérzéseim után. Az első férjem kapcsán sokan azt mondták, ne váljak el tőle, de tudtam, hogy képtelen vagyok úgy leélni vele az életem, hogy már nem szeretem.

Úgy tűnik, nem hajlandó a korának megfelelően öltözködni. 

Az, hogy valaki öregszik, még nem jelenti azt, hogy ízléstelenül fest a fiatalosabb viseletekben. A lényeg, hogy harmóniában legyen önmagával. 47 éves vagyok, de nem tudnám elképzelni magamon egy 50 éves nő ruhatárát. Filigrán az alkatom, engem mindig jóval fiatalabbnak néznek. A kor számomra mindig csak egy szám lesz. 

Ezek szerint nem tart az öregedéstől?

Most is volt egy apró plasztikai műtétem, de rajtam kívül senki sem érzékeli a változást. Én viszont igen és ettől jobban érzem magam. Az arcomnak azon a felén, amit nem ért akkora sérülés, látom, hogy milyen lennék valójában, ha nincs a balesetem. Azért annyira nem rossz a helyzet, nem úgy tűnik, hogy a műtétek nélkül annyira öregnek néznék ki. Jó géneket örököltem. De azt nem tudom, hogy természetesen hagytam volna-e az arcom, ha nincs a balesetem. 

Na és ha a lánya mondaná azt, hogy plasztikai műtétet szeretne?

Ha megnő, ésszerű kereteken belül támogatni fogom benne. Számomra a plasztika egy szükséges rossz, mert nem volt más választásom. Maja tudja, hogy azért műtöttek, mert autóbalesetem volt, és nem arra használom fel ezt az egészet, hogy teljesen átalakítassam magam. Látott engem kék-zöld arccal a beavatkozások után, tudja, hogy ezek is fájdalommal járnak.

Édesapjával táncol az esküvőjén

Az édesapja éveken át ivott, hogyan élte ezt meg? 

Apa a mai napig azt mondja, hogy nekem köszönheti az életét. Egyszer leszédült az ágyról, majd pár másodpercig nem vett levegőt. Az egész egy örökkévalóságnak tűnt. Akkor azt mondtam neki, én ezt még egyszer nem nézem végig, abba belehalok. Másnap azzal jött be a szobámba, hogy igazam van, tényleg súlyos alkoholista. Egy összeköttetésem révén elintéztem neki az elvonókúrát, már 20 éve nem iszik. Persze nemcsak én jeleztem apának, hogy baj van, de én voltam az, aki kijelentette, ha nem változtat az életmódján, engem többet nem lát. Már képes kimondani, hogy igazam volt és életének a második felében bölcs annyira, hogy beismeri, az első felét elrontotta. Tisztában van vele, hogy valójában azt kapta, amiért mindent elkövetett. 

Jelenleg milyen a viszonyuk?

Most 72 éves és egy tőlem pár utcával odébb lévő otthonban él. Ő akart beköltözni, mert szereti, ha kiszolgálják, sőt kimondottan igényli a társaságot. Gyakran meglátogatom, néha az anyukám is elkísér, akivel rég elváltak.

https://cdn.borsonline.hu/2022/04/4VQQSqrQrEQYXxbh4FELPamIxrGwJshpm07amL7M3-A/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QzMzEyNWQ5OGNjZjRjZDZhZWU3ODJlMDhkYTIyMWRi.jpg
Ezt ne hagyd ki!

„Pontosan tudom, mit érez” – Rajongója fordult segítségért Judyhoz

Rajongója fordult kétségbeesve segítségért Judyhoz.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159467_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160238_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után