IZGALOM

Eddig titkolták az örömhírt: Pár nap múlva újra apa lesz Freddie

2022. május 17. kedd 03:00

Egészen a nyolcadik hónapig sikerült titokban tartania Fehérvári Gábor Alfrédnak, hogy hamarosan kétszeres édesapa lesz. Az énekes a Borsnak nyilatkozott kisfia érkezéséről, sőt saját családi albumuk fotóiba is betekintést engedett.

Stockholm, 2016. május 11. Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) a magyar zászlóval a stockholmi Globe Arénában 2016. május 10-én, miután Pioneer címû dalával a 61. Eurovíziós Dalverseny elsõ elõdöntõjébõl bejutott a döntõbe. Mellette Szabó Zé zeneszerzõ (j2, szemben). (MTI/EPA/Maja Suslin)

Nagy örömhírt osztott meg Fehérvári Gábor Alfréd a Bors olvasóival: hamarosan bővül a családjuk! Még nincs másfél éves az énekes első gyermeke, a kis Léna, de máris jön a kistesó. Freddie-éknél érthető módon nagy az izgalom ezekben a napokban, hiszen Dóri már a 38. héten is túl van.

Az én hihetetlen, fantasztikus feleségem, aki nagyon jól bírta a terhességét, bizony mindenórás már! Bármelyik pillanatban jöhet a kisfiunk– újságolta a Borsnak elsőként Freddie.

Hamarosan kistestvért kap a másfél éves Léna

A várakozással teli időszak emlékéül saját családi albumukba egy fotósorozatot is készítettek, amelyet megosztottak lapunkkal.
A harmóniát sugárzó képeken még Dóri pocakjában van hamarosan születendő gyermekük, akit Ármin Farkasnak szeretnének keresztelni. Azért választották ezt a két nevet, mert mindkettőbe beleszerettek, ám valószínűleg inkább az Ármint fogják használni a mindennapokban.

Apás szülést szeretnének

Az elmúlt évek pandémiás időszakai ellenére Freddie szerencsésnek mondja magát, mert az első gyermeke, Léna születésénél is ott lehetett. 

Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el – mondta lapunknak a híresség, aki úgy érzi, hogy támogató jelenlétével fog tudni segíteni Dórinak a vajúdás közben. 

Az énekes felesége annyira jól viseli a terhességet, hogy csak a 37. hét után érzett kimerültséget

Léna természetes úton született, a páros bízik abban, hogy ez Árminnal kapcsolatosan is megadatik.

A feleségem annyira fittül végigcsinálta az elmúlt hónapokat az örökmozgó babánk mellett, hogy le a kalappal előtte! Dóri második terhességét is olyannyira jól bírta, hogy csak a 37. hét után kezdte érezni, estére azért kimerül egy kicsit – mesélte Fehérvári Gábor Alfréd, aki hozzátette, hogy saját családi mintáit veszi alapul akkor, amikor neveli lányát, s úgy tervezi, hogy Ármin is hasonlóan, sok odaadással és egyetértésben cseperedik majd.

Hippi család vagyunk

Freddie fontosak tartja a családi mintákat, ugyanakkor a nevelésben kissé liberális példákat is követnek. 

Mi egy hippi család vagyunk egyébként, azaz nálunk nyugodtan dagonyázhatnak a sárban a gyerekek, mert nem az a fontos, hogy körülöttünk minden élére legyen állítva, inkább még több minőségi időt töltsünk együtt – mesélte Freddie, akinél már első gyerkőc esetében kiderült, hogy szülőként egyikük sem tartják magukat szigorúnak, ám van, hogy a türelem egyszer elfogy.

Freddie és Dóri féltve őrzik a magánéletüket, most azonban elsők között a Borssal osztották meg a baba érkezésének hírét

Következetes nevelés

Szerintem most kell körvonalazni a szabályokat, mikor máskor? Nem telefonozik, vagy kapcsolgatja a tévét például. Az ő korában nem mindig számít, amit a szülők mondanak neki, de ilyenkor mi kitartóan elmagyarázzuk azt, hogy mit miért nem szabad, és reméljük ez előbb-utóbb beérik majd. Nekem előbb elfogy a türelmem, bevallom – mesélte el bizalmasan az énekes, és azt is hozzáfűzte, hogy megfogadta: szeretne következetesen nevelni, a hangját pedig csak akkor emelné fel, ha tényleg muszáj, azt is csak annak érdekében, hogy a dolognak foganatja is legyen. Árminnál azonban egyelőre a fegyelmezés helyett a szeretetteljes, nyugodt családi környezet lesz a legfontosabb. 

Éppen ezért Alférd az elkövetkezendő időszakban szeretne visszavenni a tempóból, ami lehet, hogy nehezére esik, de szeretne a pici mellett is annyi időt tölteni, amennyire anno Léna mellett lehetősége volt. Freddie és Dóri már összecsomagolt bőrönddel várják, hogy meginduljon a szülés. Jó egészséget kívánunk a babának és az anyukának is!

Sportsérülés után lett sztárFehérvári Gábor Alfréd a 2014-es Rising Star tehetségkutatónak köszönhetően vált ismertté. Az akkoriban irodai asszisztensként dolgozó, 24 éves, győri srác versenyszerűen sportolt, ám egy sérülés miatt ezt fel kellett adnia, ekkor kezdett komolyabban foglalkozni a zenével. 2015 végén aztán Pioneer című dala bejutott A Dal 2016 válogatójába, hazánkat is képviselhesse a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon. Évek óta az MTVA műsorvezetője, mára a hazai könnyűzene megkerülhetetlen alakja lett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Holtan találtak rá a Dunában Rácalmásnál az egyik eltűnt kutyakiképzőre

vg.hu

Bebörtönzik a benzinártüntetőket

mindmegette.hu

Itt a dédi befőtt-trükkje: így tedd el a meggyet főzés nélkül!

metropol.hu

„A szemem láttára robbant fel a mozdony Budapesten„ – András végignézte az egészet

mandiner.hu

Orosz katonák maradványaira bukkantak az ukránok a metróban

origo.hu

Pornójelenetbe került Curtis egy ismeretlen nővel - kép

mindmegette.hu

Biztonságos és sokoldalú természetes fényvédelem nyárra – a biokozmetikumok reneszánsza!

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Családi tragédia Taktaharkányban: Tagadja a tinédzser, hogy ő lökte az aknába kétéves testvérét

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

További cikkek

Börtön

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

SZERELEM

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét