Berki Krisztián

Berki Mazsi: Most húztuk vissza a jegygyűrűnket

2022. május 9. hétfő 03:00

Berki Mazsi két napja keresi az okokat, mi vezethetett férje halálához. A tragédia óta szinte le sem hunyta a szemét és sírógörcsök törnek rá, nem érti, miért pont most mért rá a sort ekkora csapást, amikor rendeződni látszódott a kapcsolatuk. Elértük telefonon az özvegyet vasárnap, aki időt kért, mivel most még nem tud beszélni a történtekről.

Az egykori Fradi kapus halálával kapcsolatban számos vad feltételezés került felszínre. Többen összefüggést látnak a Dózsa György úti gázolás egyik okozója, a csütörtök éjszaka elhunyt M. Richárd és Berki halála között. Nem titok, a két férfi jó kapcsolatot ápolt, épp ezért gondolják úgy, hogy ez a hír rázta meg annyira Krisztiánt, hogy fájdalmát különböző tiltott szerekkel próbálta enyhíteni, így az öngyilkosság is felmerült. Az, hogy a rendőrség a helyszínelés során Berki lakásában többféle drogot talált, mindezt megerősítené, ám mindennek ellentmond az a tény, hogy Krisztián épp most próbálta rendbe tenni az életét, és tisztalappal kezdeni mindent.


Miért és hogyan történt?

Felesége, aki a fél éves kislányukkal maradt édesapa nélkül, értetlenül áll a történtek előtt. A családhoz közel álló baráttól úgy tudjuk, Mazsit a tragédia óta sírógörcsök gyötrik, nem alszik, és kínozza a kérdés, miért és hogyan történt meg, hogy meghalt a férje. Egy biztos, a sokak által nem kedvelt celeb élni akart. Minden adott volt ahhoz, hogy boldog család legyenek. Egy héttel Berki halálát megelőzően húzták vissza a jegygyűrűjüket, ezzel újra megpecsételve az egymásnak tett fogadalmukat.
A házaspár tavaly év végén, közös kislányuk születése után ismerte be, hogy házasságuk zátonyra futott. Mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, még külső segítséget is kértek, és pszichológushoz fordultak. Az utóbbi hónapokban mégis úgy tűnt, hogy jó irányba haladnak, ebben pedig a több hetes mexikói utazásuk is nagyban hozzájárult.


„Újra közel kerültünk egymáshoz”

Állítólag a válásukat is beadták, felesége azonban egy héttel Berki Krisztián halála előtt cáfolta a híreket.Érzelmes nyilatkozatta most kerül elöszőr nyilvánosságra. 
Ez nem igaz! Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz. Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg 

– nyilatkozta a Borsnak Mazsi.
Tavaly novemberben született meg kislányuk, Emma Katerina, elsősorban miatta reménykedtek abban, hogy visszatalálnak egymáshoz, és újra boldog családként élhetnek, azonban az élet közbeszólt. Nem lehetnek boldogok, együtt már nem. 
Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk – mondta lapunknak a tragédia napján Mazsi, aki a tragédia után egy utolsó közös képpel és megható sorokkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán.

 

Mazsi: Még nincsenek szavak

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket mellőzzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk fél éves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged – olvasható a posztban.

Hajtóvadászat indulhat

Berki Krisztián halála után nem akármilyen aduász került a rendőrség kezébe.
Ha bebizonyosodik, hogy az eddig „kábítószergyanúsként” emlegetett anyag, amit Berki Krisztián halálának helyszínén találtak, valóban tiltott tudatmódosító szer, minden bizonnyal hajtóvadászatot indít a rendőrség, hogy kiderüljön, az elhunyt híresség kitől és mikor szerezte be azt – számolt be róla a Ripost. A lap szerint több hazai híresség is bajba kerülhet. Hiszen nagy az esélye annak, hogy Krisztián olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban van más, olyan ismert emberrel, aki alkalmanként, vagy rendszeresen drogot fogyaszt. A lehetőség pedig adott, hiszen a pénteki helyszínelés során a rendőrség minden kommunikációs és adattároló eszközt lefoglalt, amelyek átvizsgálása bizonyosan most is tart. 

 

Feltételezések szerint Berki Krisztián halálát drogtúladagolás okozta. Hogy tisztább képet kapjunk arról, mi történik ilyen esetben a testben, lapunk megkereste dr. Sidó Zoltán kardiológust, hogy mondja el szakértői véleményét, milyen módon vezethet szívleálláshoz az elfogyasztott kábítószer.  – Akármilyen kábítószerről is legyen szó, súlyos szívritmuszavart képes okozni, ami azonnali szívmegálláshoz vagy kamra fibrillációhoz vezethet. Mindkettő kimenetel halálos így mindkét esetben a vége hirtelen szívhalál lehet. Ha nem kap segítséget az illető, akkor bekövetkezik a definitív állapot. Ha időben megkezdik az újraélesztést és az sikeres, meg tud menekülni az ember.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A bukott Jakab Péter szétveri a Jobbik maradékát, a tehetetlen új elnök csak nézi

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Nem takarékosságból vetik be a bringás mentőket – Győrfi Pál részleteket is elárult a Mandinernek

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: a Mérleg sorsa jó fordulatot vesz, a Halak rendet tesz a lelkében

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét