Múlt

Agárdi Szilvi drámai vallomása: Kislányként molesztált egy rokonom

2022. május 28. szombat 15:30

A Voice után Szilvi keresett művész lett, azonban az addig vezető út nagyon nehéz volt. Drámai vallomásban mesélt erről, és sok minden másról is a mindig mosolygós lány.

Forrás: YouTube

Agárdi Szilvi, a Voice-ban feltűnt énekesnő, aki a közelmúltban vesztette el végleg a látását, olyan dolgokat fedett fel múltjából, mint eddig még soha. Kiderült, hogy sokan használták ki naivitását, köztük egy rokona is, aki messzebb ment bárkinél.

14 éves koromban molesztálás áldozata lettem, ez pedig megváltoztatta az életemet. Nem a szűk családon belülről, hanem más rokoni szálból... Aki már nem rokon... Nyilván ott bíztam az adott személyben, nem is mertem elmondani. Tipikusan az a reakció lépett fel, hogy védtem a támadómat, mert nem akartam neki rosszat – vallotta be Lakatos Leventének a Levente Klubja című podcastben Szilvi. Hozzátette: már nem tartja számon ezt az embert, mint rokon, leszámolt a kapcsolattal. 25 évesen mondta el végül a szüleinek a történteket, ők pedig nem engedték az illetőt soha többé Szilvi közelébe. 

Az énekesnő arra is kitért: sokáig naiv kislány szerepében érezte magát, és nem tudott nemet mondani senkinek. Történetével fel akarja hívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy bármilyen helyzetben is van az ember, ezt soha nem szabad hagynia!

 

Szilvi elmesélte vakságának vélhető indokát is.

– Születésem előtt anyát bevitték egy rutinműtétre, mikor terhes volt velem, ott pedig kapott egy fertőzést, ennek következtében korábban megindult a szülés, akkor hat hónapos voltam. A sok vizsgálat után később kiderült, hogy látássérült vagyok.

Műtétek sora következett ezután, melyek nem sikerültek. A doktorok azonban az anyukájának azt mondták: ne aggódjon, az eszével fogja kompenzálni lányuk a veszteségét. 

Szilvi elárulta, ugyan sokan nem hinnék, de voltak "bulizósabb évei is", amikor néha-néha felöntött a garatra, ám mindig tudta, hol a határ

Agárdi Szilvire a közelmúltban talált rá újra a szerelem

Az énekesnő új kapcsolatáról is beszélt picit: Gergő személyében ugyanis rátalált a szerelem. Egy baráti társaságban találkoztak először.

– Egyre közelebb jött hozzám...Nem külső alapján ítéltem, hanem hang alapján, de a lányok jelezték nekem, hogy ő a leghelyesebb pasi a társaságban – jelentette ki Szilvi. 

Ezt ne hagyd ki!

A látását és barátait is elveszítette Agárdi Szilvi: „Sokan eltűntek az életemből”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drasztikus változás jön az időjárásban

borsonline.hu

Egyéves kisfiút hagytak magára a főút szélén: „Nem akartam hinni a szememnek”

vg.hu

Életét vesztette Ukrajnában egy brazil mesterlövésznő

metropol.hu

Nagyon rossz hír jött, felhőszakadás söpör végig az országon

vg.hu

Péntektől váratlanul olcsóbb lesz az üzemanyag

astronet.hu

A szenvedés általi megtisztulás – 7 hasznos lépés és tanács az újjáépülésért és a pozitív jövőképért

borsonline.hu

Drámai fejlemények Babicsek Bernát halálának ügyében

borsonline.hu

Kis híján tragédiával végződött az 5 hónapos baba fürdetése Gödöllőn

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

További cikkek

Gyász

Megrázó részletek a Doktor Balaton és az Argo színészének váratlan haláláról

Gyász

Tragikus hirtelenséggel meghalt a Doktor Balaton és az Argo színésze