Botrány

Szőcs Reni megszólalt: Van egy határ, amit Alekosz átlépett

Létrehozva: 2022.04.13.

Majd egy hónappal ezelőtt alaposan felborzolta a kedélyeket Szőcs Reni nyilvános Facebook-posztja, melyben fellebbentette a fátylat Alekosz viselkedéséről. Válaszul az egykori villalakó azt hangoztatta, feljelenti a lányt.

Az egykori villalakó annak ellenére, hogy tisztában volt vele, a csinos lány boldog házasságban él férjével, privát üzenetben randira hívta őt. Az énekesnő figyelmen kívül hagyta a meghívást, jelezve ezzel, hogy nem kíván élni a felkínált lehetőséggel. Néhány hónappal később egy ártatlan fotóra reagálva Alekosz annyit írt neki, hogy: “Mennyire ostoba vagy te!” A Star Academy egykori győztese nyilvános bejegyzésben kikérte magának a valóvilágos stílusát és megmutatta a privát levelezést. Alekosz az esetet követően kijelentette, hogy feljelenti őt.
Azóta nem kaptam értesítést arról, hogy Alekosz megtette volna ellenem a feljelentést, illetve nem is keresett meg semmilyen formában. Bízom benne, hogy ez csak üres fenyegetés volt a részéről és sikerült végleg lezárnunk ezt a dolgot – tette hozzá Reni, aki úgy véli, mindenki számára ez a legjobb eshetőség, ami történhetett, hiszen senkinek sem származott volna előnye abból, ha jogi útra terelik az ügyet. Ha okos, akkor nem lépi meg ezt. 

Úgy gondolom, legfeljebb az időmet rabolta volna Alekosz azzal, ha bíróság elé citál, mivel nekem adtak volna igazat – mondta az énekesnő, egyben elárulta: a férje teljes mellszélességgel kiáll mellette.
A párom mindenben támogat. Azt mondta, ha annyira bántja az igazságérzetemet, hogy fel kell szólalnom, akkor tegyem meg bátran és álljak ki magamért – árulta el az énekesnő, s hozzátette, nem az a típus, aki minden őt ért igazságtalanság miatt hallatja a hangját.
Én nagyon türelmes vagyok és sokszor előfordul, hogy nem mondom el amit gondolok. Viszont az én esetemben is van egy határ, amit Alekosz átlépett azzal, hogy minden ok nélkül sértegetett – magyarázta Reni, akit megnyugvással tölt el, hogy maga mögött hagyhatja a történteket.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek