VÁLASZTÁS

Magyar sztárok is kiállnak a béke mellett: „Meg kell állítani valahogyan a gyűlöletet”

2022. április 2. szombat 03:00

Április harmadikán vasárnap sokkal többről döntünk, mint, hogy ki legyen Magyarország miniszterelnöke és kik kormányozzák tovább népünk zászlóshajóját. A tét egyetemes: háború vagy béke? A hazai sztárvilág krémje számára ez nem is kérdés.

20220315_Budapest_Békemenet Fotó : Markovics Gábor Ripost

Állampolgári kötelességünk, hogy április 3-án letegyük elmenjünk szavazni és letegyük voksunkat. A sztárok sem gondolkodnak erről másképp és elárulták, miért fontos számukra, hogy az x méltó helyre kerüljön a papíron.

 

Fásy Ádám: Szerencse, hogy olyan miniszterelnökünk van, aki a békét erősíti

A producer reménykedik abban, hogy hamarosan csak múltidőben beszélhetünk a szomszéd országban dúló háborúról, és újra béke lesz a világban.
Óriási szerencse, hogy ebben a szörnyű helyzetben olyan miniszterelnökünk van, aki nem akarja a magyar népet belesodorni a háborúba, és a békét erősíti. Soha nincs megfelelő időzítés egy háború kitörésére. Nyilvánvaló, hogy ez az ellentét nemcsak hazánkat érinti, hanem az egész világra is kihat. Szörnyű, hogy a 21. században emberek milliói maradtak otthon nélkül. Én reménykedem abban, hogy hamarosan vége lesz. Bízom benne, hogy a szívekben és a mindennapokban is béke lesz – kezdte a műsorvezető. Fásy Ádám több mint egy évtizede részt vesz a Fidesz eredményváróján és az idén sem tesz másként. Úgy gondolja, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan miniszterelnökünk van, aki teljes mellszélességgel a békét támogatja.
Olyan kezekben van Magyarország, ami biztonságot nyújt az itt élőknek. Ezt nem szabad feladni, bízom benne, hogy minden felelőségteljes ember leadja a voksát. Mindenki maga dönti el, hogy hova szavaz, de az biztos, én Orbán Viktor és az általa vezetett kormány mellett vagyok a jövőben is. Az ország stabilitását ez a kormány képes fenntartani, a kormányváltás óriási káoszt okozna – mondta lapunknak Ádám.

Fotó: Máté Krisztián

Gáspár Zsolti: A saját népe ellen fogott össze az összefogás

Gáspár Zsolti, akár csak testvére, Győző teljesen biztos benne, hogy a jelenlegi kormányra szavaz vasárnap. Ő sem szeretné, ha hazánk az összefogás győzelme miatt belesodródna egy értelmetlen háborúba.
Sosincs fontosabb a békénél, de a jelen helyzetben még inkább felértékelődik ennek a szónak a jelentősége. A mi generációnknak már nem mond sokat az a szó, hogy háború, de a nagyszüleink bizony átélték a világháború borzalmait, a szüleink pedig 56- rémálomba illő napjait. Amit ők elmeséltek nekünk, azt senki nem akarhatja átélni. Márpedig van itthon olyan egység, amely egyértelművé tette, hogy minden eszközzel támogatná, hogy a hazánk belesodródjon az ukrán-orosz háborúba. Ők összefogásnak hívják magukat, de kérdem én, ki ellen fogtak össze? Mert nekem úgy tűnik, hogy éppen a saját népük ellen… – mondta a lapunknak Zsolti gazda.

Pataky Attila: Meg kell állítani a gyűlöletet!

Az Edda frontembere úgy gondolja, egyértelmű, hogy jelenleg csak egy formáció létezik az ország számára és az a Fidesz és Orbán Viktor. Attila szerint a jövő generáció békessége van a kezünkben.
Meg kell állítani valahogyan a gyűlöletet. Régóta tartja már a rosszindulat sakkban a lakosságot és most vasárnap lehetőségünk van arra, hogy ezen változtassunk. Nekünk kell megállítanunk ezt a hullámot, hogy meggátoljuk, hogy a saját vesztünkbe rohanjunk – mondta Pataky, aki mindenkit arra buzdít, menjenek szavazni vasárnap.

Tóth Gabi: Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most?

Az énekesnőt nagyon mélyen érintik az Ukrajnában történtek, aludni sem tud, hiszen a fejében feltört a kérdés: itthon meddig tarthat majd a béke?
– Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet. A béke érdekében fontos lenne, hogy folytatni tudják ezt a munkát. 

Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság mindenki családja érdekében 

– nyilatkozta Gabi, aki mindenkit arra buzdít, éljenek a jogukkal és menjenek szavazni április 3-án.

Miklósa Erika: A választás számomra értékválasztás is

A csodálatos hangú operaénekesnő szerint hazafinak lenni tisztesség dolga. Nem is kérdés, hogy vasárnap a béke mellett teszi le a voksát.
Szeretem a hazámat, nálam ez mindennapi valóság. Én ebbe az identitásba, kultúrába beleszülettem, ez az én morális és érzelmi iránytűm a választásnál. Irányt mutat az is, hogy a gyerekeink jövőjéről is döntünk. Elképesztő felelősség ez – nyilatkozta a Mandinernek a művésznő, aki fontosnak tartja, hogy kislányával már most beszélgessen a béke fontosságáról. 

Fotó: Szabolcs László
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meztelenül mutogatják magukat a magyar DJ-lányok - nézze meg a képeket!

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

mandiner.hu

„Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke

metropol.hu

Durva vihar csap le Budapestre is, de van egy sokkal rosszabb hírünk is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

borsonline.hu

Tízmilliók egy vereségért, Fucsovics óriásit kaszált egy kudarccal

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!