Per

Johnny Depp exének személyiségzavara van, állítja a szakember

Bors

Létrehozva: 2022.04.27.

Fordulni látszik a kocka a Depp-Heard perben, újabb bizonyítékok szerint nem a színész volt a bántalmazó a kapcsolatban.

Amber Heard

Forrás: AFP

Többszörösen is kezelésre szorulna Amber Heard, ha hinni lehet a pszichológusnak, aki állítja, többféle problémával is küzd a színésznő.

Ember legyen a talpán, aki ki már ki tudja deríteni az igazságot a viharos házasságról, mindenesetre egyre inkább úgy tűnik, Amber Heard sem egy szent. A Johnny Depp és Amber Heard közötti rágalmazási per kedden újabb meglepő fordulatot tartogatott Virginiában, ahol többek között Dr. Shannon Curryt hívták tanúskodni. Curry, aki klinikai- és igazságügyi pszichológus, ugyanis értékelést készített a színésznőről.

A szakember előkészítéseként áttekintette az eset összes dokumentumát, mielőtt 2021 decemberében két időpontban is találkozott volna a színésznővel.

Ms. Heard értékeléseinek eredményei két diagnózist támasztottak alá: borderline személyiségzavar és hisztrionikus személyiségzavar

– mondta Curry.

US actress Amber Heard (R) speaks to her legal team as US actor Johhny Depp (L) returns to the stand after a lunch recess during the 50 million US dollar Depp vs Heard defamation trial at the Fairfax County Circuit Court in Fairfax, Virginia, - Actor Johnny Depp is suing ex-wife Amber Heard for libel after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a “public figure representing domestic abuse.” (Photo by Jim LO SCALZO / POOL / AFP)
Komoly mentális betegségekkel küzd a színésznő  Fotó: AFP

– Több forrásból is voltak olyan információk, amelyek alátámasztották ezt. Végeztem egy tesztet, beleértve egy olyan elsődlegest, amelyben olyan pontszámokat kapott, amik összhangban voltak ezekkel a diagnózisokkal, és bizonyítékok voltak a feljegyzésekben és az önjelentésekben is – tette hozzá a pszichológus – írta a Daily Mail.

A borderline személyiségzavarban szenvedőkre jellemzők a váratlan dühkitörések, a szeszélyes, hirtelen hangulat-ingadozások, a fekete-fehér látásmód. Az érzelmi hullámzás miatt a magatartás gyakran kiszámíthatatlan, esetenként extrémitásokba hajló, sokszor megjelenik az önbántalmazás. Az önkép instabilitása érzelmi kiegyensúlyozatlanságot eredményez: a belső célok, tervek hiányában a következetes életvitel ellehetetlenedik – írja az Egészségkalauz. A hisztrionikus személyiségzavar tünetei közé tartozik a figyelem felkeltése. Ha ez sikerül, akkor feltűnően jó hangulatúak a páciensek. Ezek az emberek kifejezetten vonzó személyiséggel rendelkeznek, azonban ha elvesztik az érdeklődést, szélsőségesen drámaian viselkednek.

Johnny Depp 50 millió dolláros kártérítést követel, miután Heard 2018-ban azt állította a Washington Post egyik cikkében, hogy családon belüli bántalmazás túlélője volt. Noha nem nevezte meg Deppet, az ügyvédei azt állítják, hogy mindez negatívan befolyásolta a színész karrierjét.

Annak ellenére, hogy Heard állítja, Depp bántalmazta, a bíróságon olyan hangfelvételeket is lejátszottak, amik bizonyítják, a nő nem egyszer ütötte meg a színészt, amiről Amber csak annyit mondott, nem ököllel ütötte, csak „megcsapkodta”.

Actor Johnny Depp testifies that a can of mineral spirits actress Amber Heard through, hit him there, in the courtroom at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia, April 25, 2022. - Actor Johnny Depp sued his ex-wife Amber Heard for libel in Fairfax County Circuit Court after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a "public figure representing domestic abuse." (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)
Depp szerint exének kijelentése tönkretette a karrierjét  Fotó: AFP

Egy alkalommal állítólag Depp bemenekült előle a fürdőszobába, a felesége pedig folyamatosan dörömbölt az ajtón, míg zuhanyozott.

– Folyton dörömbölt, végül kiszálltam a zuhany alól, nagyjából ennyire nyitottam ki a fürdőszoba ajtaját (kis helyet mutatott kezével), hogy jól meg tudjam tartani az ajtót arra az esetre, ha megpróbálna berontani. Igazam volt. Ő teljes súlyával az ajtónak nehezedett, én meg hátráltam, nem akartam beengedni. Amikor már majdnem becsukódott, fájdalmasan felüvöltött, és azt üvöltötte, hogy „Jaj a lábujjaim!”, szóval abban a másodpercben azt hittem, hogy a lába beszorult az ajtó alá. Azt hittem, megsérült, ezért letérdeltem, hogy megnézzem. Amikor letérdeltem a kezemre és a térdemre, a fejembe rúgta a fürdőszoba ajtaját – mondta az esetről a színész.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162260_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban és melltartóban fotózták Megyeri Csillát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714115110
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163322_auto_resized.jpg
vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714115110
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159499_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő